G2A'den GTA V Rockstar Key Alma

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Site uzerinden iletiliyordu sanirim. Ekstra olarak e-postaniza da gidiyordu diye biliyorum. Saticiya guvenebilirsiniz galiba cunku 3000 satis yapmis ve tam puan almis.

Daha önce G2A'dan StarCraft 2 ve Diablo almıştım. Key email hesabınıza gönderiliyor. Ben ne olur olmaz diye G2A'nın Shield hizmetini de satın almıştım.

G2A'dan bir çok kez alışveriş yaptım, site üzerinde satış da yaptım. Attığınız link weeklysale kapsamında seçilmiş promosyon bir ürün, satıcı da öyle. Güvenilir görünüyor, sıkıntı yaşamazsınız.

Satın aldıktan sonra şuradan ulaşabilirsiniz:

G2A'nın Shield hizmetini de satın almıştım.
G2A Shield diye birşey kalmadı artık.

Peki key hemen geliyor mu yok belirli bir zaman gelmesini mi bekliyoruz?

Peki key hemen geliyor mu yok belirli bir zaman gelmesini mi bekliyoruz?
Hemen gelir, otomatik sistem. Zaten satın alımınızdan sonra doğrudan keyi görüntülemek için bir ekran çıkacak. Kaçırırsanız yukarıdaki şekilde bulabilirsiniz. Kredi kartı ile ödeyecekseniz fiyata satın alım ekranında sipariş ücreti felan yansıyacak buna dikkat edin.

Birçok kez alışveriş yaptım. Güvenilir satıcıları seçtiğiniz sürece hiçbir sorun yaşamazsınız. Yaşasanız bile G2A sizinle ilgilenecektir ve mağdur etmeyecektir.

Oyun anahtarını direkt ödemeyi yaptıktan sonra gelen ekranda gösteriyor. Olmadı, hesap kısmından satın alma geçmişine ve kodlara ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…