G2A'e Mobil Ödeme Geldi!

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, bilmiyorum önceden mobil ödeme var mıydı, fakat ben 1 haftadır Titanfall almaya çalışıyordum. Birçok site ya çok komisyon koyuyor üstüne, ya da mobil ödeme yoktu. G2A'de mobil ödeme ile almaya çalıştığınızda "Transiction Failed" hatası veriliyordu, Support'a Ticket attığımda ise "Ülkenizde Boku bulunmamaktadır, kredi kartı veya başka bir şey ile ödeme yapınız" cevabı vermişlerdi, 1 hafta sonra tekrar denediğimde Boku Turkcell hattı ile G2A'e getirilmiş. Dediğim gibi önceden var mıydı bilmiyorum fakat G2A müthiş bir site cidden, şimdi ise alacağım. Bu arada Titanfall Origin'de var değil mi? Kod ile ekliyorum, umarım bir problem çıkmaz %100 oy oranı olan birisinden alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı