Batın Alp Decapat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 4 20 Nisan 2021 #1 Merhabalar g2g adlı siteden oyunlarda Boost yaparak para kazanmak istiyorum ama vergi ödemem gerekiyor mu onu bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Merhabalar g2g adlı siteden oyunlarda Boost yaparak para kazanmak istiyorum ama vergi ödemem gerekiyor mu onu bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Mbzlag Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Acaba g2g.com güvenilir mi satış yapmak için? kimlik ve yüzünün fotoğrafını istiyor satıcı olmak için, görürsen cevaplandırırsan çok sevinirim gerçekten. Batın Alp dedi: Merhabalar g2g adlı siteden oyunlarda Boost yaparak para kazanmak istiyorum ama vergi ödemem gerekiyor mu onu bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Acaba g2g.com güvenilir mi satış yapmak için? kimlik ve yüzünün fotoğrafını istiyor satıcı olmak için, görürsen cevaplandırırsan çok sevinirim gerçekten. Batın Alp dedi: Merhabalar g2g adlı siteden oyunlarda Boost yaparak para kazanmak istiyorum ama vergi ödemem gerekiyor mu onu bilmiyorum yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Batın Alp Decapat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 4 18 Mayıs 2021 #3 Kimlik istediğini bilmiyordum güvenilirmi tam onuda bilmiyorum