R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #1 Evde değilken misafir T40 telefonunu benim şarj aletime takmış. Şu anda şarj oluyor. Diğer telefona zararlı olduğunu söyledim ama çok umursamadı. Kendi telefonumu sarj ederken sorun olur mu ?
Evde değilken misafir T40 telefonunu benim şarj aletime takmış. Şu anda şarj oluyor. Diğer telefona zararlı olduğunu söyledim ama çok umursamadı. Kendi telefonumu sarj ederken sorun olur mu ?
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 16 Mayıs 2015 #2 Volt ve Amper değerleri farklılık gösterdiği için sıkıntı olabilir.
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #3 Pek fazla sorun olmaz. Amper değerleri büyük ihtimalle benzerdir. 3 aşağı 5 yukarı aynı olduğundan çok fark olmaz. Rahatlıkla kullanabilirsin.
Pek fazla sorun olmaz. Amper değerleri büyük ihtimalle benzerdir. 3 aşağı 5 yukarı aynı olduğundan çok fark olmaz. Rahatlıkla kullanabilirsin.
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2015 #4 Konu içeriğinden bu başlığı çıkartan yetkili arkadaşı tebrik ediyorum. "Kendi telefonuma zarar verir mi ?" dememe rağmen nasıl sorunun T40'la ilgili olduğunu düşündün ?
Konu içeriğinden bu başlığı çıkartan yetkili arkadaşı tebrik ediyorum. "Kendi telefonuma zarar verir mi ?" dememe rağmen nasıl sorunun T40'la ilgili olduğunu düşündün ?