G3 vs Zenfone 2 vs GM Elite

TheMystery

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamansa yeni bir telefon alacağım, bütçem en fazla 1200 tl.
Ben bu fiyata G3 32 gb, Zenfone 2 16 gb yada GM Elite almayı düşünüyorum, G3'e biraz daha yakınım ama ısınma ve batarya probleminden korkuyorum, sizin de fikrinizi almak istiyorum.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Elite telefonunu ben olsam almam. Kitkat geldi mi ? henüz bilmiyorum epeydir göndermeye çalışıyorlar ama ben bu durumda Zenfone 2 öneririm.

Mesajlarınız için teşekkür ederim Zenfone 2 alacağım.

GM'ye hiç bulaşmayın. G3 zaten sorunlu bir cihaz. Bu durumda Zenfone 2 almak en doğru seçenek.
G3 e kötülemekten başka birşey yapmıyorsun. Neresi sorunlu bi şarj sorunu var. Performansı kamerası falan çok iyi bence. Artık bırak G3'ü kötülemeyi bu cihaz çoğu cihazdan daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
G3 e kötülemekten başka birşey yapmıyorsun neresi sorunlu bi şarj sorunu var performansı kamerası falan çok iyi bence artık bırak g3 ü kötülemeyi bu cihaz çoğu cihazdan daha iyi.
Bir şeyi bilmiyorsun gelip burda laf ediyorsun. Kullanıcıların çoğu ısınmasından ve pil performansından şikayetçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…