G300 Fare Pad Üzerinde Kaymaması

burak352352

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan'dan 2 sene önce G300 almıştım ama fareyi hiç mousepad ile kullanmadım. Hep masanın üstünde sürttüre sürttüre kullandım. Yeni mouse pad aldım, mouse pad Rampage'in 40 TL'ye aldım. Yalnız mouse mousepad üstünde yeterince güzel kaymıyor, bunu internet kafedeki G300S fareyi kullanırken fark ettim. Oradaki cidden iyi kayıyor. İnternet kafenin mousepadi çok pahalı bir şeye benzemiyor, acaba benim fareden mi yoksa mousepadden mi kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farenin altına bakın, skatezler (yüzey ile temas eden pürüzsüz bölge, farenin ayakları) iyice erimişse bu yüzden kayganlığını yitirmiş olabilir. Skatezler hala dişliyse, farenin plastiğinin zemine sürtmesini engelliyorsa o halde aldığınız mousepad yeterince kaygan tasarıma sahip değildir. Logitech G240 kumaş mousepad, kontrolü sağlamak için sürtünme katsayısı fazladır. Logitech G440 sert mousepad refleks ve yüksek DPI ile kullanım için kayganlığı artırılmıştır. Nasıl bir mousepad aldıysanız ona göre geri bildirim hissedersiniz. Control, Speed Edition gibi ibareler olur genelde oyuncu mousepadlerinde.

Üstünde hiçbir şey yazmıyor ama büyük ihtimal kontroldür, keşke araştırsaydım Teşekkür ederim cevapladığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…