G300 makro sorunu

Batuhan_ALT

Kilopat
Yer
TRABZON
Daha fazla  
5 gün önce logitech g300 aldım.
Eve geldim makro yapayım dedim (csgo da mic basma, scoreboard gibi) csgo'yu kendi algıladı logitech gaming software ve kendi makrolar indirdi (oto buy, drop weapon vb.)

Gördüğünüz gibi oyuna girip (csgo) scoreboard atadığım tuşa basınca çaliışmıyor. Yorumlarınızı bekliyorum

Not: Makro tuşları bozuk değil çünkü diyelim sol tık tuşunu ben hangi makro tuşuna atasam çalışıyor bence bu yazılımla alakalı ama siz aklınızdan geçenleri yazmaktan kaçınmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab tuşu doğru yuklenmiş ayrıca ben scoreboard'ı örnek olarak verdim diğer makrolarda çalışmıyor.
Misal sniper zoom shot, no recoil, pompalı gibi makrolara internetten bakım yaptım olmadı lütfen yardımcı olun mouse'a 80 tl verdm boşa gitmesin.

Profilinize ayarladığınız renk ile giriyorsunuz değil mi oyuna? Kırmızıya ayarlamış gözüküyorsunuz resimden. Oyuna girerken de kırmızı ile girmeyi deneyin. Bana da oluyordu çoğu zaman öyle sorunlar.

İyi günler...

aynı sorun bendede var G4 tuşuna Q , G3 tuşuna Use Mic atadım standart renk yeşil atadığım renk beyaz oyuna girince yeşil oluyor o moda geçiyor ama çalışmıyor bende 94TL ye aldım

ben sorunu şu şekilde çözdüm
logitech gaming softvareyi kaldırdım
"http://support.logitech.com/software/gaming-software"
bu siteden " Version: 8.58.183 " bu versiyonu indirdim
kurarken resledi bi pcyi açılınca baştan tıkladım baştan kurdu
bu sefer G4'e Use Mic atadım oldu tahminimce son sürümde sorun var
İyi Eğlenceler...

Bendede aynı sorun var fakat bende kurduktan sonra reslemedi ve hala çalışmıyor ve otomatik olarak görmüyor csgoyu

CS:GO profiline sağ tıklayın ve kalıcı olarak ayarla deyin.

bende aldım bendede 4 5 saaat kullandıktan sonra ışıklarına tıkladığım zaman değişmiyor hep kırmızı yanıyor programındada değişmiyor macro tuşlarına atadıklarım çalışmıyor gördüğünüz üzere mavi ışık seçili

Oyun ayarlarını kapatın, varsayılan profilene kurun gerçekleştirceğniz işlemleri, ayarlardan her zaman varsıyalını işaretleyin, hangi oyunsa profilini silin, macroyu hangi renge atadiysaniz onla oynayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…