Kronik sorun denilen olayı bizzat yaşadım hatta bir süre sonra sağ tık tamamen çalışmamaya başladı yaklaşık 5-6 ay sağ tıkı makroya atayıp kullandım.Daha sonra G102 aldım.Henüz bir sıkıntı yaşamadım 1 seneden daha fazla oldu.
2 sene boyunca sorunsuz kullandım. Daha bir üst model alıp kuzenime verdim. Hala sorunsuz çalışıyor. Ne kronik sorunu varmış farenin?
Harbiden konu eskiymiş. Yeni gördüm.
Yalanım yok neredeyse 4-5 senedir kullanıyorum ve sadece bir kere sıkıntı yaşadım onda da sağ tık çalışmadı zaten üstünde bir sürü tuş vardı onlardan birine atadım sağ tık şeyini neyse işte aradan 1 ay falan geçti kendiliğinden düzeldi o sorun onun dışında 0 sıkıntı yaşadım kesinlikle tavsiye ederim.
5.yılım bu mousla ve sonunda bozuldu 5.yıl vurmali kırmali CS:GO'da Pro moments yapa yapa ömrünü tamamladı. Gerçekten cok saglam mouse. Eğer elin Küçükse tavsiye ederim
Kendisini 3 yıldır (belki de 4 olmuştur) aktif şekilde kullanıyorum. Kronik çift tıklama sorunuyla karşılaşmadım. Fareyi o kadar fazla kullandım ki yan taraftaki derisi eridi. Tavsiye ederim. Bozulsa yine G300S alırım. İnsan gibi fırlatmadan kullanıp arada bir temizlersen sıkıntı çıkartmayacak bir alet.