G300S alınır mı?

G102 kullanıyorum 1 yıldan sonra ondada çift tıklama sorunu oluyor.

Yorumlarınızı okudum ve iyikide almamışım biraz daha para koyup Rival 3 almak daha iyi diye düşündüm.

Yalanım yok neredeyse 4-5 senedir kullanıyorum ve sadece bir kere sıkıntı yaşadım onda da sağ tık çalışmadı zaten üstünde bir sürü tuş vardı onlardan birine atadım sağ tık şeyini neyse işte aradan 1 ay falan geçti kendiliğinden düzeldi o sorun onun dışında 0 sıkıntı yaşadım kesinlikle tavsiye ederim.

5.yılım bu mousla ve sonunda bozuldu 5.yıl vurmali kırmali CS:GO'da Pro moments yapa yapa ömrünü tamamladı. Gerçekten cok saglam mouse. Eğer elin Küçükse tavsiye ederim

Kendisini 3 yıldır (belki de 4 olmuştur) aktif şekilde kullanıyorum. Kronik çift tıklama sorunuyla karşılaşmadım. Fareyi o kadar fazla kullandım ki yan taraftaki derisi eridi. Tavsiye ederim. Bozulsa yine G300S alırım. İnsan gibi fırlatmadan kullanıp arada bir temizlersen sıkıntı çıkartmayacak bir alet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…