Windows fare ayarlarında sensivity düşük olabilir.Merhaba. Benim Logitech G300s farem var. Driverden 1000DPI yapıyorum ama diğer arkadaşlarımdan çok daha yavaş neden acaba?
o ayar ne yazınca çıkıyor acabaWindows fare ayarlarında sensivity düşük olabilir.
Fare ayarları yazın girin, fare hızı olarak yazan şeyi ortaya getirin (10'a) ve dpi ayarlayın.o ayar ne yazınca çıkıyor acaba
Arama çubuğuna fare yaz ilk çıkana tıkla. Pencere açılınca İmleç hızı var onu arttırabilirsin ve sağda Ek fare seçenekleri var 3. sekme İşaretçi Seçeneklerinde fare hızı ortada olması gerek; Ve İşaretçi hassasiyetini artır kutucuğu tikliyse oyun oynuyorsan önerim tiki kaldır.o ayar ne yazınca çıkıyor acaba
Arama çubuğuna fare yaz ilk çıkana tıkla. Pencere açılınca İmleç hızı var onu arttırabilirsin ve sağda Ek fare seçenekleri var 3. sekme İşaretçi Seçeneklerinde fare hızı ortada olması gerek; Ve İşaretçi hassasiyetini artır kutucuğu tikliyse oyun oynuyorsan önerim tiki kaldır.
Teşekkür ederim denedim hepsini.Yarın bir daha denerim ark larla inş düzelir.(zaten 10muş)Fare ayarları yazın girin, fare hızı olarak yazan şeyi ortaya getirin (10'a) ve dpi ayarlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.