G300s DPI ayarlanmıyor

NECMercy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim Logitech G300s farem var. Driverden 1000DPI yapıyorum ama diğer arkadaşlarımdan çok daha yavaş neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
o ayar ne yazınca çıkıyor acaba
Arama çubuğuna fare yaz ilk çıkana tıkla. Pencere açılınca İmleç hızı var onu arttırabilirsin ve sağda Ek fare seçenekleri var 3. sekme İşaretçi Seçeneklerinde fare hızı ortada olması gerek; Ve İşaretçi hassasiyetini artır kutucuğu tikliyse oyun oynuyorsan önerim tiki kaldır.

Arama çubuğuna fare yaz ilk çıkana tıkla. Pencere açılınca İmleç hızı var onu arttırabilirsin ve sağda Ek fare seçenekleri var 3. sekme İşaretçi Seçeneklerinde fare hızı ortada olması gerek; Ve İşaretçi hassasiyetini artır kutucuğu tikliyse oyun oynuyorsan önerim tiki kaldır.
Fare ayarları yazın girin, fare hızı olarak yazan şeyi ortaya getirin (10'a) ve dpi ayarlayın.
Teşekkür ederim denedim hepsini.Yarın bir daha denerim ark larla inş düzelir.(zaten 10muş)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı