ROCCAT KONE PURE SE RGB OYUN MOUSE en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ROCCAT KONE PURE SE RGB OYUN MOUSE incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
ROCCAT KONE PURE SE RGB OYUN MOUSE en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ROCCAT KONE PURE SE RGB OYUN MOUSE incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Uygun. Ben de Razer Viper Mini aldım, sırf optik switch olduğu için. Aynı şekilde A90'ımda da optik switch var, butterfly ve drag çok rahat yapılıyor. Hatta NotNico da kullanıyordu.
Başka modelini kullanıyormuş ama o da iş görür.
Uygun. Ben de Razer Viper Mini aldım, sırf optik switch olduğu için. Aynı şekilde A90'ımda da optik switch var, butterfly ve drag çok rahat yapılıyor. Hatta NotNico da kullanıyordu.
Normal mouselardaki gibi buton yok, buton yerine oradan lazer geçiyor, tıklayınca lazer geçmesi kapandığı için "1" değerini gönderiyor diye biliyorum.
Attığım zaman ayarlı videodan bakabilirsiniz:
Normal mouselardaki gibi buton yok, buton yerine oradan lazer geçiyor, tıklayınca lazer geçmesi kapandığı için "1" değerini gönderiyor diye biliyorum. Eki Görüntüle 775173
Attığım zaman ayarlı videodan bakabilirsiniz:
Uygun. Ben de Razer Viper mini aldım, sırf optik Switch olduğu için. Aynı şekilde A90'ımda da optik Switch var, butterfly ve drag çok rahat yapılıyor. hatta notnico da kullanıyordu.