Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 G300S ön sol makro tuşu ve ön sağ makro tuşu çıktı. Tamirciye gittim yapamadı. Garantiye versem yaparlar mı?
G300S ön sol makro tuşu ve ön sağ makro tuşu çıktı. Tamirciye gittim yapamadı. Garantiye versem yaparlar mı?
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 10 Şubat 2022 #2 Tamirci fareyi açarken kağıdı söktüğü için garanti kapsamından çıkmış olmuyor mu hocam? Ben mi yanlışım yoksa?
Tamirci fareyi açarken kağıdı söktüğü için garanti kapsamından çıkmış olmuyor mu hocam? Ben mi yanlışım yoksa?
5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 10 Şubat 2022 #3 Nemİx dedi: G300s ön sol makro tuşu ve ön sağ makro tuşu çıktı. Tamirciye gittim yapamadı. Garantiye versem yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaparlar, ama kullanıcı hatası da diyebilir.
Nemİx dedi: G300s ön sol makro tuşu ve ön sağ makro tuşu çıktı. Tamirciye gittim yapamadı. Garantiye versem yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Yaparlar, ama kullanıcı hatası da diyebilir.
Nemİx Decapat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 fromhell1 dedi: Tamirci fareyi açarken kağıdı söktüğü için garanti kapsamından çıkmış olmuyor mu hocam? Ben mi yanlışım yoksa? Genişletmek için tıkla... Kağıt duruyor anlamaz ki
fromhell1 dedi: Tamirci fareyi açarken kağıdı söktüğü için garanti kapsamından çıkmış olmuyor mu hocam? Ben mi yanlışım yoksa? Genişletmek için tıkla... Kağıt duruyor anlamaz ki
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 10 Şubat 2022 #5 Nemİx dedi: Kağıt duruyor anlamaz ki Genişletmek için tıkla... Vidalara büyüteçle bakmazlar haklısın Gerçi vida sökmeden açılıyor muydu, ben açmıştım onu da hatırlayamadım bak şimdi.
Nemİx dedi: Kağıt duruyor anlamaz ki Genişletmek için tıkla... Vidalara büyüteçle bakmazlar haklısın Gerçi vida sökmeden açılıyor muydu, ben açmıştım onu da hatırlayamadım bak şimdi.