G300S ile rahat LoL oynanır mı?

Serzenish2009

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimin uzunluğu 19.5 cm genişliği 9 9.5 cm. Şu an kullandığım mouseun boyutları 11, 5 uzunluk, 6, 5 genişlik, 3.1 cm de arka yükseliği var. Sizce G300S alsam çok sıkıntı yaşar mıyım? LoL'de AD carry oynuyorum genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 Yaşındayım ve G300s elime tam uyuyor ayriyeten elimin uzunluğu 16 cm genişliği ise 7-8 cm gibi bir şey. Buna göre çıkarım yap.

Çok kararsız kaldım ya herkes G300S yerine G102 al diyor.

Tutuş şekline çok bağlı. Ben de yeni fare alacağım için adı geçen modellerin hepsine bakmıştım internetten. Logitech'in mouseları steelseries'e göre fiyat performans açısından öne çıkıyor. G300s i de daha dün tutma fırsatım oldu. Maalesef sadece tutabildim, oyunda deneyecek yer ve zaman yoktu. Benim elim 16-17 cm tam oturuyor. Sana biraz küçük geleceğini düşünüyorum. Lol için o kadar tuşa ihtiyacın yok zaten, ama elinin istemeden çarpacağı sekilde değil tuşları (istersen programından tuşları kapatabiliyormuşsun). Daha yeni bir model olmasi açısından ve daha sade olması açısından ben alırken g102 yi tercih edeceğim kendim için. Saydığın iki fare de popüler ürünler arkadaşlarından bulabilirsen birer oyun oynasan hangisinin daha uygun olduğunu anlarsın zaten veya o modelleri kullanan internet kafe bulabilirsen yine denersin bir fikrin olur.

17 cm el uzunluğum var. Yıllarca kullandım iyi faredir. Ama kabuk aşınması sonucu switchleri basmadığı için emekli ettim.

Solak bir ADC arkadaşım var o mouse ile deli oynuyor. Eli büyük ama hiç sorun etmiyor. Bana kalsa alma gerim G102 daha iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…