Arkadaşlar elimin uzunluğu 19.5 cm genişliği 9 9.5 cm. Şu an kullandığım mouseun boyutları 11, 5 uzunluk, 6, 5 genişlik, 3.1 cm de arka yükseliği var. Sizce G300S alsam çok sıkıntı yaşar mıyım? LoL'de AD carry oynuyorum genelde.
İşte diyorum benim elim bu kadar küçükken sizinkine göre bir çıkarım yapın.
Ayriyeten Techopat'tan Recep ve Ali abinin G300s hakkında incelemesi mevcut size fikir verebilir. İnceleme Videosu
Tutuş şekline çok bağlı. Ben de yeni fare alacağım için adı geçen modellerin hepsine bakmıştım internetten. Logitech'in mouseları steelseries'e göre fiyat performans açısından öne çıkıyor. G300s i de daha dün tutma fırsatım oldu. Maalesef sadece tutabildim, oyunda deneyecek yer ve zaman yoktu. Benim elim 16-17 cm tam oturuyor. Sana biraz küçük geleceğini düşünüyorum. Lol için o kadar tuşa ihtiyacın yok zaten, ama elinin istemeden çarpacağı sekilde değil tuşları (istersen programından tuşları kapatabiliyormuşsun). Daha yeni bir model olmasi açısından ve daha sade olması açısından ben alırken g102 yi tercih edeceğim kendim için. Saydığın iki fare de popüler ürünler arkadaşlarından bulabilirsen birer oyun oynasan hangisinin daha uygun olduğunu anlarsın zaten veya o modelleri kullanan internet kafe bulabilirsen yine denersin bir fikrin olur.