Yeni bir mouse almak istiyorum. Oynayacağım oyunlar CS:GO ve Knight bu oyunlarda macrolu bir şekilde oynayacağım. Özellikle Knight'da seri minör atmasını istiyorum.
Sizce hangisini almalıyım ? Birde mouse pad tavsiyesi verirseniz çok iyi olur.
Bloody mouse kullandım ve kullananlarla konuşmam da oldu. Everest mouse tercih ederim a4 bloody almam hayatta almam. Bütçeni boşa harcama git logitech g300s al.
Bloody mouse kullandım ve kullananlarla konuşmam da oldu. Everest mouse tercih ederim a4 bloody almam hayatta almam. Bütçeni boşa harcama git logitech g300s al.
Anlamadan yorum yapmanız normal. Orada abartı var bloody bile almam everest alırım dedim everest iyidir demedim tabi anlayana. Birde gülüyorlar ALLAH ım sen bana akıl ver everest i görünce laf sokma amacıyla gelenler var ah ah. Everest kötü bir firma ama başka firmalara ait ürünleri kendi üretimi ile satabiliyorlar sentey kulaklıkların snopy sn-rw tipinde satılması gibi. Orada çok nadir 10 üzeri 5-6 lık mouse bile çıkar (gene çöp everest) ama bloody den 10 üzeri 4 lük mouse çıkmaz. Kullandım, kullananlarla konuştum rezalet bir marka. A4 bloody diyorlar ama galiba kağıt olan a4.
Gördüğünüz gibi durum böyle everest kötü firma ama bazı normal diyebileceğimiz ama çok iyi de olmayan başka firmalara ait ürünleri olabiliyor. Bloody de öyle bir durum yok dayanıksız tıklama hissi gerçekten kötü bir mouse. Bir daha çok bilmişlik, diğerlerinin hatasını dalga geçme yöntemiyle yüzüne vurmayı denemeden önce bu adam ne demiş 2-3 kere düşünün.
Bloody V3 kullanıyorum, her yönü ile mükemmel bir Mouse, yukarıda arkadaş o kadar kötülemiş, hala daha neye dayanarak bunu söylüyor anlamadım.
G103 klavyem var, Bloody B120 almadığıma da pişman oldum.
Bloody V3 kullanıyorum, her yönü ile mükemmel bir Mouse, yukarıda arkadaş o kadar kötülemiş, hala daha neye dayanarak bunu söylüyor anlamadım.
G103 klavyem var, Bloody B120 almadığıma da pişman oldum.
Kendim kullandım rezalet. Kullananların yorumlarını da okudum onlarda memnun değil sol tıkı hemen bozuldu, yazılımı kötü . Siz memnun kalmış olabilirsiniz ama bence rezalet 4-5 ay sonra sol tıkı bozuldu ve ön kablosu hafif eğildi artık çalışmıyordu gittim ozone neon aldım yani nasıl rahatladım bir bilseniz.