G300S mi, A4TECH BLOODY V7MA mi?

Mouse Tavsiyesi

• G300S

Oy: 3 33,3%
  • A4TECH BLOODY V7MA

Oy: 5 55,6%
  • A4 TECH XL750BH

Oy: 1 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    9
Hocam arkadaşla aynı anda ben 300s o ise v7ma aldı şuan profil tuşları çalışmıyor ve çok sorun çıkarıyor benim logitech ise sapasağlam.

İşte o sorun yaşayan arkadaşlardan birinden bahsetmiş. Hayatımda gördüğüm en kötü yazılım olabilir a4 bloody serilerinin yazılımları. Ücretliydi zaten bir bölümü de.

Konunun üzerinden çok çok zaman geçmiş ama faydalı olabilir düşüncesiyle yazmak istedim.

İki mouse'u kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim, malzeme kalitesi bloody'nin daha iyi. Ancak gel gelelim ki iki ürünün yazılımları farklı. Şöyle ki;
Bloody v7ma mouse aynı anda sadece bir makronun aktif olmasına müsaade ediyor. G300s aynı anda birden fazla makroyu çalıştırabiliyor.
Diğer taraftan bloody ile mouse ekran kontrolü yapabiliyorsunuz. istediğiniz koordinatlara makronuzu sıralayabiliyorsunuz. İkinci artısı da bloody'de sınırsız şekilde makroyu aktif ettiğinizde takılma olmuyor. Ancak logitech bazen kendi kendine duruyor. Eğer birkaç günlük makroyu aktif edecekseniz bazen sorun olabilir. Şöyle de bir durum var, elimde hali hazırda 5 tane bloody 1 tane g300s var. Bloody'nin özellikleri bana daha çok hitap ettiği için onu tercih ettim.
İkisi bu bakımdan farklı ürünler, ancak oyuna göre hareket etmek de fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…