G300s skatezi nereden alınır?

Skatez almak istiyorum ve Türkiye'den alabileceğim tek bir yer var ama güvenemedim.

Almak istediğim skatez

Aranızda alan var mıdır varsa ürünün kalitesi nasıldır?

Hocam Wraith skatezleri genel olarak kaliteli ve özenli yapılıyor. DeathAdder V3 için aldığım skatezi sensör tarafı kesim yanlışı ile geldi, kendilerine durumu bildirdikten sonra eski ürün bende kalacabileceğini ve ücretsiz şekilde yenisini yolladılar.
Sensör tarafını çıkarırken dikkatli sökün yoksa yapışkan tarafında sıkıntı yaşanıyor.
Kısaca: Kayma olarak gerçekten fark yaratıyor. Ürünün arkasında da duruluyor.

Hocam Wraith skatezleri genel olarak kaliteli ve özenli yapılıyor. DeathAdder V3 için aldığım skatezi sensör tarafı kesim yanlışı ile geldi, kendilerine durumu bildirdikten sonra eski ürün bende kalacabileceğini ve ücretsiz şekilde yenisini yolladılar.
Sensör tarafını çıkarırken dikkatli sökün yoksa yapışkan tarafında sıkıntı yaşanıyor.
Kısaca: Kayma olarak gerçekten fark yaratıyor. Ürünün arkasında da duruluyor.
Teşekkür ettim hocam bende bi alayım deneyeyim. Kullanımdan sonra detayları paylaşırım.

Güncelleme: Bu gün ürünü mouseye taktım ve önceden zımpara gibi ses çıkıyordu zor kayıyordu şimdi pürüzsüz bir şekilde hareket ettirebiliyorum. Sıfırdan mouse almış kadar oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı