G300S Takılma Sorunu

huzo

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar, bende G300S mouse var, aşağı yukarı 1.5 yıldır kullanıyorum, yakın bir zamanda sürekli mouse gitmeye başladı 10sn gidince gelmiyordu, garantiye yolladım bu sabah geri aldım fareyi, yazılımı yükleyene kadar bir sıkıntı yoktu ancak yazılımı yükledikten sonra tekrar buna benzer ama biraz farklı bir sorunla karşı karşıya kaldım, şöyle bir durum da var ben yeni bir sistem topladım ve AMD radeon yazılımını indirdim. Bu yazılımda da bana şöyle bir uyarı geldi, birden fazla DPI algılandı gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum, bununla bir alakası var mıdır? Yoksa garanti tam olarak tamir edememiş mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Windows 10 kullanıyorsanız bu benim de başıma geldi fakat farklı bir mouse ile. USB kablosunu başka bir girişe takmayı deneyin. Belki denemişsinizdir.

Eğer birden fazla DPI algılandı dediyse o zaman o programlardan birini silmen gerekiyor.

yazılımsal bir sorun değilmiş, garantiye verdim anakartını değiştirip gönderdik dediler ancak sorun devam ediyordu tekrar yetkili kişiyle mailleştik-den sonra tekrar göndermemi hata devam ediyorsa yenisini vereceklerini söylediler ve 5-6 gün sonra yenisini yolladılar, cevap veren herkese teşekkürler.

not: yenisiyle değişeli baya bir oldu ama konuyu tekrar görünce yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…