Kaç yıllık hocam? Eğer eskiyse içini açıp temizleyin. Eğer yeniyse direk garantiye yollayın. Logitech'in alt-orta seviye ekipmanları rezalet oluyor maalesef.Son zamanlarda, G300S'imin temassızlık yaptığını anladım. Benim bazı makrolarım var temassızlık yapınca makrolar, çıkarılıp takılmadan çalışmıyor varsayılan G300s olarak kalıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum ama konu ile alakasız olacağı için burdan sormayayım. Steam'den iletişime geçebilir miyiz?Benim 2.5 yıl kullandığım G300S'de aynı sorunu verdi. Temassızlığın geldiği yeri bulup kopardım ve baştan birleştirdim. Ertesi gün gidip yeni fare aldım. Çözüm buydu benim için.
Hocam sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum ama konu ile alakasız olacağı için buradan sormayayım. Steam'den iletişime geçebilir miyiz?
La fraise hocam siz değil...Olur sorun değil.
La fraise hocam siz değil...![]()
Tabii ki.Hocam sizi yakalamışken bir şey sormak istiyorum ama konu ile alakasız olacağı için burdan sormayayım. Steam'den iletişime geçebilir miyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.