bleakdampndead Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 531 Çözümler 1 Yer Karadeniz 16 Ağustos 2023 #11 la Fraise dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... https://steamcommunity.com/id/ReallyNope/
Alweny Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 38 16 Ağustos 2023 #12 bleakdampndead dedi: Kaç yıllık hocam? Eğer eskiyse içini açıp temizleyin. Eğer yeniyse direk garantiye yollayın. Logitech'in alt-orta seviye ekipmanları rezalet oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... garantisi eylülde bitecek Kamtasya dedi: G300s çok eski bir mouse normal böyle sorunlar. G102 gibi modellere yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yeni mouse almak istemiyorum sorunu çözmek istiyorum
bleakdampndead dedi: Kaç yıllık hocam? Eğer eskiyse içini açıp temizleyin. Eğer yeniyse direk garantiye yollayın. Logitech'in alt-orta seviye ekipmanları rezalet oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... garantisi eylülde bitecek Kamtasya dedi: G300s çok eski bir mouse normal böyle sorunlar. G102 gibi modellere yönelebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yeni mouse almak istemiyorum sorunu çözmek istiyorum
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 959 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 17 Ağustos 2023 #13 Alweny dedi: garantisi eylülde bitecek yeni mouse almak istemiyorum sorunu çözmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam eylülde bitecekse garantiye yolla. Zamanında 100₺ küsüre aldığım 12 yıllık mouse 700₺ olmuş...
Alweny dedi: garantisi eylülde bitecek yeni mouse almak istemiyorum sorunu çözmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam eylülde bitecekse garantiye yolla. Zamanında 100₺ küsüre aldığım 12 yıllık mouse 700₺ olmuş...