G300S vs B2100 vs Devastator2

Hangisi?

• Devastator 2 (Pek tercihim değil.)

Oy: 1 14,3%
  • G300S .

Oy: 4 57,1%
  • B2100

Oy: 2 28,6%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Favicon

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben 1-2 yıl önce bir mouse aldım. Markası Everest'ti ve acayip kötüydü. Tutuşu hiç bir şekilde beş para etmiyordu. Sonra yeni bir mouse alayım dedim. İlk olarak arkadaşlarımın aldığı ve önerdiği g300s modelini almak istedim. Sonra acaba klavyeyi de mi değiştirsem dedim. Bir süre sonra internette Bloody B2100 modelini buldum. Almak istiyordum ama bir süre sonra aklıma şu problemler geldi:
1- Ya mouse'u kötüyse?
2- Tuş hissiyatı nedir nasıldır? (Burada şunu belirteyim şu an kullandığım klavyenin markasını bile bilmezken, sistem sağ olsun mekanik klavye hissinin nasıl olduğunu bilmeyen birinin bile mekanik klavye almak istemesi garip. Ama fiyat olarak düşük fiyatlı klavyenin mekaniğinden hayır gelmeyeceğini biliyorum.)
3- Yazılımın bazı özelliklerinin paralı olması
Fakat pozitif yönleri:
1-Tabii ki de fiyatı.
2- Albenisi.
3- Mouse hakkında her ne kadar karışık fikirlerim olsa da tasarımın azcık bile olsa SteelSeries markasının tasarımlarına benzemesi.
Devastator 2 ürününse yine mouse kalitesi şüphesi ve klavyenin sadece tek bir renkle gelmesi gibi nedenlerden dolayı uzaklaştım. Yukarıdaki ürünlerden anlayacağınız üzere bütçem 160-180₺. Lütfen daha fazlasını yazmayın. Öğrenci adamız sonuçta. Bu arada forumdaki bazı zeki arkadaşlar amazon gibi sitelerde satılan ürünlerin Dolar fiyatını direkt TL'ye çevirip link gönderiyor. Fakat kargo parasıyla birlikte hesaplanınca...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody mouse'un sizi üzmeyeceğini garanti edebilirim. G300'den daha büyük ve daha rahat olduğunu düşünüyorum. Yazılımı sadece makro için paralı ben yaklaşık 2 sene boyunca Bloody V3 kullandım (ki bu mouse B1200 setindeki mouse ile tamamen aynı, sadece dış kaplaması falan daha iyi ve ben yine olsa yine Bloody alırdım bu üçü arasından) ve hiç bir oyunda (Moba, FPS) makro ihtiyacı hissetmedim.

Sensörü çok üst düzey değil ama diğerlerinin de değil zaten eşitler bence. Eğer aşırı hızlı çevirirseniz V3'te olduğu gibi aiminiz kayacaktır Bloody A9'da.

@Barış Tolon'u Devastator seti için davet ediyorum :D.

Hepinize cevaplarınız için teşekkürler. Öncellikle xen anlattığın şeyler beni bir hayli ikna etti. Tek sıkıntı şu ben bu ürünü aldığımda "keşke g300s alsaydım" dermiyim?

Bloody'nin makrosu paralı ama crack atarak bedava kullanabilirsin.
Gördüğüm bir yazıda nedense "yeni nesil için crack yok" diyordu. Bunun gerçeklik payı nedir?
Hepinize teşekkürler.

Bloody mouse'un sizi üzmeyeceğini garanti edebilirim. G300'den daha büyük ve daha rahat olduğunu düşünüyorum. Yazılımı sadece makro için paralı ben yaklaşık 2 sene boyunca Bloody V3 kullandım (ki bu mouse B1200 setindeki mouse ile tamamen aynı, sadece dış kaplaması falan daha iyi ve ben yine olsa yine Bloody alırdım bu üçü arasından) ve hiç bir oyunda (Moba, FPS) makro ihtiyacı hissetmedim.

Sensörü çok üst düzey değil ama diğerlerinin de değil zaten eşitler bence. Eğer aşırı hızlı çevirirseniz V3'te olduğu gibi aiminiz kayacaktır Bloody A9'da.

@Barış Tolon'u Devastator seti için davet ediyorum :D.
Yazdığın yazı beni çoğunlukla ikna etti. Zaten olay klavyesinde değil mouseta. Yani bu ürünü alırsam yarın birgün "keşke g300s alsaydım " der miyim?

Açıkçası 50 TL daha verir adam akıllı ürün alırdım ben. 160-180 TL verip de, sırf 50 TL daha vermeyeyim diye kalitesiz bir ürün almazdım. Evet B2100 kalitesiz. Zaten her Bloody ürünü kalitesiz. He bir Everest kadar kötü değil ancak gene de kalitesiz.

Açıkçası 50 TL daha verir adam akıllı ürün alırdım ben. 160-180 TL verip de, sırf 50 TL daha vermeyeyim diye kalitesiz bir ürün almazdım. Evet B2100 kalitesiz. Zaten her Bloody ürünü kalitesiz. He bir Everest kadar kötü değil ancak gene de kalitesiz.
Ben Bloody B318 klavye kullanıyorum, henüz hiçbir sıkıntısını görmedim. Bence kaliteli bir marka.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı