G300s vs Rival 3 vs Asus Tuf M3

300 350 civarı düşünüyorum. Makro önemli. Hatta ekranda mouse izlerini kaydeden yazılımı olan marka varsa (eskiden x7 vardı) çok daha iyi olur.
Bloody markasının ürünlerine bakabilirsiniz. Makro yazılımı ayriyeten 5 eurodan satılıyor ama makro olarak gerçek anlamıyla en başaralı markadır. A4Tech X7 ile aynı aileden geliyorlar. Bloody, A4Tech markasının bir alt markası. Kendim bir süre Bloody TL80 kullandım ama kablosuz bir mouse kullanmak istediğim için Aerox 3 kullanıyorum şuan. Fare hareketlerini ve tıklamalarını kontrol edebildiğiniz bir makroya sahip.

Bütçe? G300S berbat. TUF M3 fena değil. Rival 3'de öyle.
Ne açıdan berbat? 3 seneyi aşkın süredir G300s kullanıyorum ve çokta memnunum. Tek sorun bir kaç yıl sonra tuşlarında sertleşme vs. olması.

Ciddi anlamda çok küçük ve kablosu aşırı kötü. Sensörü çok eski. 20G hızlanmaya, 150 IPS taramaya sahip.
Evet, kabloyu örgülü yapmamaları bir - ve farenin çokda küçük olduğu söylenemez ortalama bir el için uygundur. Sensörler hakkında bilgim olmadığı için o konuda yorumum yok.

Evet, kabloyu örgülü yapmamaları bir - ve farenin çokda küçük olduğu söylenemez ortalama bir el için uygundur. Sensörler hakkında bilgim olmadığı için o konuda yorumum yok.
Kullanmakta olduğum Aerox 3 küçük bir fare. O bile 1 santim daha büyük G300S'ten. Gerçekten çok küçük bir fare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…