G300s yerine mouse önerisi

Bütçe
belirsiz

Nex0NN

Femtopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım mouse olan G300s bozuldu, kronik kablo probleminden dolayı acilen bir mouse ihtiyacım var. Kablosuz almayı düşünüyorum çünkü kablolu ile çok fazla sıkıntılar yaşadım. Gaming mouse istiyorum, Valorant oynuyorum. Superlight'ı araştırdım ama herkesin farklı yorumları var, bu yüzden kararsız kaldım. Fiyatı da biraz uçuk gibi geldi.

Kullandığınız ya da araştırdığınız, oyunda iyi bir performans verecek ve uzun yıllar kullanabileceğim bir mouse arıyorum. G300S'den geçtiğim için, mümkünse çok farklılık hissetmeyeceğim bir mouse tercih ederim, ama bu çok önemli değil; illaki alışırım. Superlight ile özellikleri benzer olup fiyatı daha uygun olan bir mouse varsa, önceliğim o olur. Önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutuş şekliniz ve el ölçüleriniz nedir?

Tutuş şekliniz ve el ölçüleriniz nedir?

Daha çok palm grip ama claw grip ede kayıyor ikisi arası bir şey ama şu an palm grip mouse araştırdım daha çok.El ölçüm net bilmiyorum ama orta boyut diye bilirim.
ATK blazing sky F1 modellerine baktım dün gece onu almayı düşünüyorum fiyatına göre teknoloji açısından gayet yeterli ve yanında 8K dongle hediyesi var şu an.

DeathAdder V3 Pro da bakabilirsiniz 8K dongle gelmiyor fakat zaten aralarında aşırı belirgin bir fark yok ve daha güvenilir yerden alırsınız. ATK almaya kararlıysanız X1 Pro Max alın eğer tutuşunuz palm-claw arası ise sizin için daha iyi olur.

DeathAdder V3 Pro da bakabilirsiniz 8K dongle gelmiyor fakat zaten aralarında aşırı belirgin bir fark yok ve daha güvenilir yerden alırsınız. ATK almaya kararlıysanız X1 Pro Max alın eğer tutuşunuz palm-claw arası ise sizin için daha iyi olur.
😬 kral f1 pro max aldım iade etmelimiyim sabah sipariş verdim.izlediğim videoda f1 daha uygun dendi ondan f1 aldım.

😬 kral f1 pro max aldım iade etmelimiyim sabah sipariş verdim.izlediğim videoda f1 daha uygun dendi ondan f1 aldım.
Size kalmış fakat Wraith paket açıldıktan sonra iade vs. yapmıyor haberiniz olsun. :)

Size kalmış fakat Wraith paket açıldıktan sonra iade vs. yapmıyor haberiniz olsun. :)

14 gün geçmediği sürece her şart altında iade yapmalı paket açılmadan ürünün hasarlı bozuk ya da yanlış ürün olduğunu anlamamız imkansız böyle bir hakları yok nasıl iade yapmaz.

Deathadder v3 pro ile aralarında 1k ya yakın fark var ve dongle gelmiyor eğer değecekse 1k fazla vermekten çekinmem ambalajı açmadan direkt iade edeyim mi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda değermi aradaki farka kendiniz alcak olsanız napardınız.

Son düzenleme:
Deathadder v3 pro ile aralarında 1k ya yakın fark var ve dongle gelmiyor eğer değecekse 1k fazla vermekten çekinmem ambalajı açmadan direkt iade edeyim mi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda değermi aradaki farka kendiniz alcak olsanız napardınız.
ATK ile Razer'ın sensörü aynı gibi bende önceki hafta ikisi arasında kaldım fakat teknik destek, garanti konusunda Wraith'in çok kötü olduğu söyleniyor bu yüzden Razer DAV3 aldım.

Yumurta shape istersen, Fantech Aria var direkt onu oneririm. Cok cok saglam, guzel bir modeldir. Kalitesi tartismaya gerek yok, F1 Pro Max almissiniz, onda da gayet rahat edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı