Merhaba, şu sıra yeni bir mouse arıyorum. Hardcore gamer biri değilim. Bilgisayarda uzun zaman geçiriyorum ve düzgün bir mouse sahibi olmak istiyorum. Yaptığım araştırmalardan sonra G304 modelinin sensör kalitesi anlamında iyi olduğunu gördüm. Ayrıca Logitech markasına güveniyorum.
Şimdi bu mouse 400 TL fiyatında bulunabiliyor. Her ne kadar beyaz renk olanı aramış olsam da hiçbir yerde 500 TL'den aşağıda bulamadım. Neden beyaz rengi 100 lira fiyat farkı koyuyor anlamış değilim.
Bu mouse hakkındaki tek kaygım pil şarjı. Şimdi ekstra masraf ederek şarj edilebilen pil almam gerekecek. Sizce masaüstü PC kullanan biri için kablosuz mouse çok şeyi değiştirir mi? Bu mouse uzun kullanımda kendi fiyatını ve şarjlı pil masrafını hak ediyor mu?
Yoksa kablolu seçeneklerde daha iyi mouselar bulabilir miyim?
Elim 18 santim.
Şimdi bu mouse 400 TL fiyatında bulunabiliyor. Her ne kadar beyaz renk olanı aramış olsam da hiçbir yerde 500 TL'den aşağıda bulamadım. Neden beyaz rengi 100 lira fiyat farkı koyuyor anlamış değilim.
Bu mouse hakkındaki tek kaygım pil şarjı. Şimdi ekstra masraf ederek şarj edilebilen pil almam gerekecek. Sizce masaüstü PC kullanan biri için kablosuz mouse çok şeyi değiştirir mi? Bu mouse uzun kullanımda kendi fiyatını ve şarjlı pil masrafını hak ediyor mu?
Yoksa kablolu seçeneklerde daha iyi mouselar bulabilir miyim?
Elim 18 santim.
Son düzenleyen: Moderatör: