G304 vs G305

Canberj

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, G305 almayı düşünüyordum fakat fiyatı 500TL olmuşc ardından birazcık araştırma sonrası G304ü fark ettim, baktığımda her özellği aynı gözüküyor Hepsiburada arattım ve fiyatı 400 TL çıktı. Aynı özellikleri olmasına rağmen aralarında 100 TL gibi büyük bir fiyat farkı var nedeni nedir? Ve alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar öncelikle, G305 almayı düşünüyordum fakat fiyatı 500TL olmuşc ardından birazcık araştırma sonrası G304ü fark ettim, baktığımda her özellği aynı gözüküyor Hepsiburada arattım ve fiyatı 400 TL çıktı. Aynı özellikleri olmasına rağmen aralarında 100 TL gibi büyük bir fiyat farkı var nedeni nedir? Ve alınır mı?
O fare Asya pazarında G304 Avrupa pazarında G305 adıyla satılıyor aynı fareler farkları yok hangisi ucuzsa alabilirsin ama yurtdışı ürün olup olmadığına dikkat et garantisi olmayabilir yurtdışı ürünlerinin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı