G304 vs HyperX PulseFire Haste

Bütçe
500

botstepz

Hectopat
Makaleler
1
İkisi de şu an 500 TL ve G304'ün Wireless olması beni çok çeliyor. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum ve gecikme süreleri benim için çok önemli. Eğer ki G304'ün HyperX'ten çok bir eksiği yoksa onu tercih etmeyi düşünüyorum.

Hyperx al kesinlikle. Oyunlarda kablolu seçimler daha mantıklı zaten. G304, Pulsefire mekaniğini geçebilecek bir sensöre sahip değil bu nedenle Pulsefire daha mantıklı.

Bu bütçede kablosuz tercih etmek mantıksız kalır. Pulsefire Haste, G304'den çok daha iyi. Eğer bütçe artarsa Basilisk X, Fury Z gibi seçenekler olası.

HyperX al kesinlikle. Oyunlarda kablolu seçimler daha mantıklı zaten. G304, PulseFire mekaniğini geçebilecek bir sensöre sahip değil bu nedenle PulseFire daha mantıklı.

Bu bütçede kablosuz tercih etmek mantıksız kalır. PulseFire haste, G304'ten çok daha iyi. Eğer bütçe artarsa Basilisk X, Fury Z gibi seçenekler olası.

Kablolunun oyunlarda daha iyi olduğunu biliyorum ama laptop kullandığımdan ve sürekli laptopu taşıdığım için kablosuz seçeneği beni bayağı çelmişti. Yine de oyunda alacağım performans benim için daha önemli olduğundan PulseFire modeli tercih edeceğim gibi duruyor. Yorumlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…