G305 alınır mı?

Bütçe
800-1000

Rawexy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bir arkadaşım üzerinden bu farenin önerisini aldım. Şu an 839 TL gibi bir fiyatı var farenin. G300S'ten bu fareye geçmeyi düşünüyorum. Claw grip tutuyorum ve ellerim büyük. Eğer bu fiyat bantlarında daha iyi bir wireless ve uzun saatler kullanabileceğim bir mouse varsa belirtebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Uzun saatler kullanamazsınız fakat şarjlı bir faredir.

Bütçeyi 1000 TL demişsiniz. Bu bütçede aşırı iyi bir faredir. Şarjlıdır. 80 milyon tıklama ömrü var. Direkt satın almanızı öneririm. Beğenmezseniz iade edin ama beğeneceğinize emin olabilirsiniz. 3370 sensörü var. Bu bütçede bulunmaz.

tamamdır hocam güzel diyorsanız bundan alacağım. Benim tutuş tipime uygundur değil mi mouse?

tamamdır hocam güzel diyorsanız bundan alacağım. Benim tutuş tipime uygundur değil mi mouse?
Mouse 121.6mm, yani küçük-orta arası diyebiliriz. Eliniz büyükse claw tutuşta rahat edersiniz.
Büyük diyorsanız bilekten parmak ucuna kadar maksimum 19-20cm idir diye tahmin ediyorum.

Mouse 121.6mm, yani küçük-orta arası diyebiliriz. Eliniz büyükse claw tutuşta rahat edersiniz.
Büyük diyorsanız bilekten parmak ucuna kadar maksimum 19-20cm idir diye tahmin ediyorum.

Tamamdır hocam yarın satın alacağım teşekkür ederim önerileriniz için. Yeni konu açmadan söylemem doğru olur mu bilmiyorum ama mouse pad e de ihtiyacım var masam 90x50 büyüklüğünde kaliteli ama uygun fiyatlı bir mouse pad arıyorum. Tam masayı kaplayacak şekilde olabilirse daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…