wornkun Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 A520M-H RTX 3060 Ti 16GB RAM 2TB SSD Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Merhaba, G305 kullanıyorum. Birkaç seçenek var bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Öncelikle; Şarj edilebilir pil mi, Normal pil mi? AA pil mi, AAA pil mi? Sanırım AAA piller daha hafif olduğu için tercih ediliyor. Siz ne diyorsunuz?
Merhaba, G305 kullanıyorum. Birkaç seçenek var bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Öncelikle; Şarj edilebilir pil mi, Normal pil mi? AA pil mi, AAA pil mi? Sanırım AAA piller daha hafif olduğu için tercih ediliyor. Siz ne diyorsunuz?
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Mart 2024 #2 O fare AA pil ile çalışıyor. Garip yöntemler ile AAA pil kullanılabilir lakin saçma buluyorum. İndirimde Duracell alın veya Şok gibi yerlerde satılan ucuz pillerden çokça almak en mantıklısı.
O fare AA pil ile çalışıyor. Garip yöntemler ile AAA pil kullanılabilir lakin saçma buluyorum. İndirimde Duracell alın veya Şok gibi yerlerde satılan ucuz pillerden çokça almak en mantıklısı.