G305 scroll ters yöne kaydırıyor

PatatesEnes

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7840HS/RTX 4060(mobile)/16 GB DDR5 RAM/ 512 GB m2 ssd
G305 mouse scrollu aşağı ya da yukarı kaydırınca ters yöne birkaç defa hareket ediyor. Reddit'de çözüm olarak scrollun yakınından farenin içine WD40 püskürtmek olduğunu söylemişler ama güvenemedim. Scrollda fiziksel bir problem yok pürüzlü ya da scroll sıkışmış gibi bir durum yok.

Büyük ihtimalle kronik sorunludur, garantiniz varsa garanti bu gibi sorunları karşılıyor yoksa pek birşey yapılabileceğini zannetmiyorum. G300s aldım o da scroll sert çıkdı, logitech markasını kullanmayı tavsiye etmiyorum genelde bu yüzden.

Garantisi varsa servise gönderin. Yoksa da başka kenarda duran ya da ucuza temin edebileceğiniz bir mouse'un encoder'ını kullanın, en sağlıklı çözüm bu olur ya da mouse'u söküp encoder'ı alkol içeren (kolonyağı) ya da sentetik tiner sıvısıyla temizleyin.

Hocam skatezler çıkartıldıktan sonra geri takılıyor mu? G305 skatezleri çok yaygın değil yurt dışından belki getirtirim yenisini o da çok masraflı olur.

Hocam skatezler çıkartıldıktan sonra geri takılıyor mu? G305 skatezleri çok yaygın değil yurt dışından belki getirtirim yenisini o da çok masraflı olur.
Saç kurutma makinesi ile hafifçe ısıtıp çıkarabilirsiniz. Sert yapışması olduğu için skatezler yamulabilir. En fazla çift taraflı bantları yenilersiniz.

Hocam skatezler yamultup kullanılamaz hale getirirsem kargosuyla vergisiyle skatezler 500 liraya patlar valla,vidaları skatezin altına yerleştirme fikrini sunan mühendis rahat uyuyor mu acaba

benim g305de de var seninkine özel bir durum değil .d

Yukarı yaparken bazen assa yapıyor assa yaparken bazen yukarı yapıyor sebebi scroll tusunun yanları acık oradan pis seyler girdigi zaman oluyor ben her gun icine ufluyorum vesaire oyle az da olsa cozuyordum neden bilmiyorum ama galiba ben cok pisim ya da cok aktif kullandıgım icin fareyi neredeyse günde 13 saat tutuyorum ve artık ustunde kir olusuyor onlar icine falan dusuyor ondan oluyordu seninkini bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…