AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 14 Mayıs 2021 #31 Kwak dedi: Switch çift tıklama olduğunda değiştiriliyor sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çift tıklama sorunum yok ama daha iyi bir deneyim elde etmek için değiştirmek istiyorum.
Kwak dedi: Switch çift tıklama olduğunda değiştiriliyor sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çift tıklama sorunum yok ama daha iyi bir deneyim elde etmek için değiştirmek istiyorum.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 14 Mayıs 2021 #32 AirJET dedi: Çift tıklama sorunum yok ama daha iyi bir deneyim elde etmek için değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Logitech'in switchleri iyi hocam. Rog strix impact ii kullanıyorum şu an G102 ile switchleri aynı kalitede.
AirJET dedi: Çift tıklama sorunum yok ama daha iyi bir deneyim elde etmek için değiştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Logitech'in switchleri iyi hocam. Rog strix impact ii kullanıyorum şu an G102 ile switchleri aynı kalitede.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 14 Mayıs 2021 #33 Liutenant dedi: Bana kalırsa Logitech'in Switch'leri iyi hocam. ROG STRIX Impact II kullanıyorum şu an G102 ile Switch'leri aynı kalitede. Genişletmek için tıkla... Şu an kesinlikle fareye Skatez ve grip alacağım ama diğerlerini bekletebilirim ya da almayabilirim.
Liutenant dedi: Bana kalırsa Logitech'in Switch'leri iyi hocam. ROG STRIX Impact II kullanıyorum şu an G102 ile Switch'leri aynı kalitede. Genişletmek için tıkla... Şu an kesinlikle fareye Skatez ve grip alacağım ama diğerlerini bekletebilirim ya da almayabilirim.