G31M anakart X5260 işlemci uyumu

emirhan aslan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende G31M-esl2 Rev 1.1 anakart var yani baya eski ben de Xeon işlemci aldım. X5260 aldım ama LGA 775 için modlu bir işlemci anakartıma uyar mı? G31 serisi anakartlar 4 çekirdeğe kadar destekliyormuş herhalde ben şimdi bu işlemciyi taksam uyar mı? Bir de başka 1066 MHz Xeon işlemcilere mi bakayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sanırım dün YouTube üzerindeki Xeon işlemci modlama rehberine yorum atan sizdiniz değil mi? Orada da cevap verdiğim gibi anakartınız ile uyumludur, tek yapmanız gereken modlu BİOS atmak. Başka işlemci bakmayı düşünürseniz E5450 ve X5460 bakabilirsiniz.

Birde bendeki PowerPoint supply 350 watt da ona uygun bir işlemci onerirmisiniz birde bu işlemciyi takarken anakarttan bazı ayarları kapatmak gerekiyormuş hangi ayarlar söylerseniz sevinirim
Ben Xeon işlemcilerden sıkıntı çıkabileceğinden quad serisi almaya karar verdim ama PSU 350 watt ona göre bir işlemci onerirmisiniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı