Elimde 1 tane WD Green 480GB SATA M.2 SSD bulunuyor. Bunu eski olan ana kartımdaki PCI-e X1 slotuna takabileceğim bir adaptör var mıdır, yoksa anlamsız bir şey mi arıyorum? İnternette sadece NVMe'ler için adaptörler var çünkü. Bu konuda beni aydınlatabilecek olan var mı acaba?
Gigabyte G31M-ES2l ıntel® G31 DDR2 800MHz 1333FSB VGA anakart
M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcıe 3.0 X1 Adaptör 4391A M Key 960 Evo Kart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcıe 3.0 X1 Adaptör 4391A M Key 960 Evo Kart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam ilgin için teşekkür ederim ancak bunlar da NVMe adaptörü sanırım ve B key olan SSD'leri desteklemiyor. Benim SSD imde ise M ve B key var. Uymayacak sanırım. Sitenin isim olarak neden NGFF yazdığını da anlamadım. Eminseniz belirtirseniz alayım çünkü konunun cahiliyim yanlış biliyor olabilirim.
M2 Pci Express X1 B Key Adaptör n11'de. M2 Pci Express X1 B Key Adaptör modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve uygun fiyatları n11'de seni bekliyor!