G31M-ES2L + Pentium E5200 İle Overclock Yapmamı Önerir Misiniz?

{[FURKAN]}

Hectopat
Daha fazla  
  • Anakart: g31m-es2l
  • İşlemci: ıntel pentium e5200 @2.50ghz
Yaparsam kaç ghz kadar çıkmalıyım? Stok fan kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için mi yapıyorsun overclock? Ona göre söyle ve anakartın markasını öğrenebilir miyim?

Overclock bilmiyorsan yapma. Ayrıca oyun için overclock yapıcaksan overclock' un oyunlara bir etkisi olmaz.

Anakartın markası Gigabyte. Oyun için yapacağım.

Oyun için yapacaksanız hiç bulaşmayın. Oyunlara hiçbir etkisi olmaz. Eğer ben yine de yapacağım diyorsanız anakartın tam modelini bilmeniz gerekir.

Oyun için yapacaksanız hiç bulaşmayın. Oyunlara hiçbir etkisi olmaz. Eğer ben yine de yapacağım diyorsanız anakartın tam modelini bilmeniz gerekir.

Gigabyte g31m-es2l S-series anakartın kutusunun üstünde bu yazıyor.

Overclock yapmak istediğinden emin misin ? Oyunlarda hiçbir işe yaramıyor ayrıca fazladan ısıya da gerek olduğunu düşünmüyorum.

Eğer ekran kartın işlemcine dar boğaz yapıyorsa O.C yapabilirsin. Şimdi teker teker sırayla anlatacağım.
Fsb 'yi 288 yap voltaj vermeden ama [HASHTAG]#ram[/HASHTAG] çarpanını biraz aşağı çek. Ama bunu direk yapma 4-5 Fsp arttırarak yap ve her (4-5) Fsp 'de voltajı 1-2 defa arttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…