G31m3-v2 Anakart Montaj sorunu

Keiser

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500 watt psu aldım xigmatek ve r9 240 ekran kartı aldım birde kasa aldım everest. Sonra eski pc mi söküp bu kasaya ve yeni psu ile montaj a başladım. Fakat anakartın üstünde 4 pinlik giriş var ve psu dan çıkan 4 pinlik bi kablo yok ona ne baglayacağım ne takacagım bilemedim.

Peki sağolun resimde sağ en altta CD_IN1 yazan 4 çubuklu giriş var. Resimde yazı tam gözükmüyor ama sağ en altta olan yer. Oraya ne takılacak sökerken bişeyler takılıydı oraya dikkat etmemiştim. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Fan girişi gibi göründü gözüme açıkcası. Kasa fanı için bir giriş gibi duruyor, denemekte fayda var. Güç bağlantısı değil. Boşta kablo kalırsa oraya bir denersiniz.

şuan 4 pinlik girişe bişey takmasam bilgisayar açılırmı. Az önce monitörü bağladım açtım fanlar çalıştı fakat ekrana görüntü gelmedi.
R7 240 var elimde güç girişi yok acaba nedendir. 4 pinlik güç girişi takılı olmadığından mı acaba.

Birde yukardaki linkteki kabloyu nerde bulabilirim. Molex to 4 pin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…