G31T-M7 Boot menüsüne girme

İkinci resimde "Generic USB" ile başlayan bir kısım var. Oradan Windows kurulumunu Boot edebilirsin diye düşünüyorum.

Hocam şöyle yapın o zaman. 1st Boot Device yazan kısıma gelin aynı şekilde yukarıda gördüğünüz menü tekrar açılınca Generic USB ile başlayan kısmı seçin. Bilgisayarı yeniden başlatın Windows kurulum ekranının gelmesi gerekiyor eğer yanlış USB'yi söylemiyorsam. Çıkarken Save&Exit seçeneğini kullanarak çıkış yapın.

Yok hocam olmuyor.
Yok hocam olmuyor.

Boot menüsüne hangi tuşla girebilirim.

Yok hocam olmuyor.

Boot menüsüne hangi tuşla girebilirim.
Anakartınızın modelini öğrenme şansım var mı? Anakartınız hakkında bir bilgi sahibi değilseniz buradan deneme yanılma yöneti ile de gidebilirsiniz. Sanırım F12 tuşu ile boot seçeneklerini görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam dediğimi yapmaktan başka çareniz yok. Anakartınızın kullanım kılavuzuna baktım fakat Boot menüsünü bulamadım. 1st Boot Device yazan kısıma geldikten sonra Windows 10 kurulumu yazılmış olan USB belleğinizi seçtikten sonra kaydedip yeniden başlatın. Otomatik olarak Windows 10 kurulum ekranı ile karşılaşıcaksınız. Eğer USB belleğinizi göremiyorsanız Windows 10 kurulumunu doğru yazdığınızdan emin olun.

Hocam seçiyorum fakat bilgisayar açılırken "_" böyle işaret oluyor hiçbir tepki vermiyor.

Ekran böyle kalıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…