Hocam şöyle yapın o zaman. 1st Boot Device yazan kısıma gelin aynı şekilde yukarıda gördüğünüz menü tekrar açılınca Generic USB ile başlayan kısmı seçin. Bilgisayarı yeniden başlatın Windows kurulum ekranının gelmesi gerekiyor eğer yanlış USB'yi söylemiyorsam. Çıkarken Save&Exit seçeneğini kullanarak çıkış yapın.
Hocam şöyle yapın o zaman. 1ST Boot device yazan kısma gelin aynı şekilde yukarıda gördüğünüz menü tekrar açılınca generic USB ile başlayan kısmı seçin. Bilgisayarı yeniden başlatın Windows kurulum ekranının gelmesi gerekiyor eğer yanlış USB'yi söylemiyorsam. Çıkarken Save&exit seçeneğini kullanarak çıkış yapın.
Anakartınızın modelini öğrenme şansım var mı? Anakartınız hakkında bir bilgi sahibi değilseniz buradan deneme yanılma yöneti ile de gidebilirsiniz. Sanırım F12 tuşu ile boot seçeneklerini görebilirsiniz.
Anakartınızın modelini öğrenme şansım var mı? Anakartınız hakkında bir bilgi sahibi değilseniz buradan deneme yanılma yöneti ile de gidebilirsiniz. Sanırım F12 tuşu ile boot seçeneklerini görebilirsiniz.
Hocam dediğimi yapmaktan başka çareniz yok. Anakartınızın kullanım kılavuzuna baktım fakat Boot menüsünü bulamadım. 1st Boot Device yazan kısıma geldikten sonra Windows 10 kurulumu yazılmış olan USB belleğinizi seçtikten sonra kaydedip yeniden başlatın. Otomatik olarak Windows 10 kurulum ekranı ile karşılaşıcaksınız. Eğer USB belleğinizi göremiyorsanız Windows 10 kurulumunu doğru yazdığınızdan emin olun.
Hocam dediğimi yapmaktan başka çareniz yok. Anakartınızın kullanım kılavuzuna baktım fakat Boot menüsünü bulamadım. 1ST Boot device yazan kısma geldikten sonra Windows 10 kurulumu yazılmış olan USB belleğinizi seçtikten sonra kaydedip yeniden başlatın. Otomatik olarak Windows 10 kurulum ekranı ile karşılaşıcaksınız. Eğer USB belleğinizi göremiyorsanız Windows 10 kurulumunu doğru yazdığınızdan emin olun.
Hocam dediğimi yapmaktan başka çareniz yok. Anakartınızın kullanım kılavuzuna baktım fakat Boot menüsünü bulamadım. 1ST Boot device yazan kısma geldikten sonra Windows 10 kurulumu yazılmış olan USB belleğinizi seçtikten sonra kaydedip yeniden başlatın. Otomatik olarak Windows 10 kurulum ekranı ile karşılaşıcaksınız. Eğer USB belleğinizi göremiyorsanız Windows 10 kurulumunu doğru yazdığınızdan emin olun.