P pirates caribbean Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #21 Bu sistemde istediğin gibi fiyat biçersin ama önemli olan alıcının alması. Fazla söze gerek yok.
Minsnicterb Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 958 Çözümler 1 30 Mart 2016 #22 Thermes dedi: Anlamaz boşuna uğraşma. Baksana hala topla koy falan yazmış. Genişletmek için tıkla... Ve hala koymadınız. Ortaya bir idda atan sizsiniz ama bilgisayar ortada yok. "Yav he he" sözünden başka diyecek birşey yok. pirates caribbean dedi: Bu sistemde istediğin gibi fiyat biçersin ama önemli olan alıcının alması. Fazla söze gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tabiki satabilmek önemli. GTX 980 Ti'ye 500 Tl teklif veren bir toplumdan bahsediyorsan. Satma git çöpe at daha iyi.
Thermes dedi: Anlamaz boşuna uğraşma. Baksana hala topla koy falan yazmış. Genişletmek için tıkla... Ve hala koymadınız. Ortaya bir idda atan sizsiniz ama bilgisayar ortada yok. "Yav he he" sözünden başka diyecek birşey yok. pirates caribbean dedi: Bu sistemde istediğin gibi fiyat biçersin ama önemli olan alıcının alması. Fazla söze gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tabiki satabilmek önemli. GTX 980 Ti'ye 500 Tl teklif veren bir toplumdan bahsediyorsan. Satma git çöpe at daha iyi.
Erdem Temelli Hectopat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #23 500 Tl'ye satacağım evet iyi ozaman teşekkür ederim hepinize.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 30 Mart 2016 #24 Silinen üye dedi: Ve hala koymadınız. Ortaya bir iddia atan sizsiniz ama bilgisayar ortada yok. "Yav he he" sözünden başka diyecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sizin gibilerle uğraşmaktan ruhum sıkıldı. 2. el satış bilgin sıfır sana ben anlatamam hangi parçanın değerinin ne kadar olduğunu. // Konu sahibi dostum sana iyi satışlar umarım gönlünden geçen fiyata satarsın.
Silinen üye dedi: Ve hala koymadınız. Ortaya bir iddia atan sizsiniz ama bilgisayar ortada yok. "Yav he he" sözünden başka diyecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sizin gibilerle uğraşmaktan ruhum sıkıldı. 2. el satış bilgin sıfır sana ben anlatamam hangi parçanın değerinin ne kadar olduğunu. // Konu sahibi dostum sana iyi satışlar umarım gönlünden geçen fiyata satarsın.