G31T-M7 v1 - R7 240 Uyumluluğu

cesars078

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar.
300 watt PSU - E5300 işlemci - G31T M7 v1 anakart DDR2 - 4GB RAM'li bir sistemim var.
Yaza kadar beni idare edecek. H1Z1 düşük ayarlarda ETS 2 midium ayarlarda kaldıracak bir ekran kartı istiyorum. 200 - 250 TL bütçe var.
MSI R7 240 LP V1 DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı bu kartı düşünüyorum. Benim istek arzum ve PSU'ma yetiyor. Fakat forumun önceki konularına baktığımda çalışmayabilir demişsiniz. Benimde kafa karıştı. Teknik detayları anlamıyorum. Anakartın ve ekran kartının detaylı özelliklerini alta koydum. Uyumlu mudur alsam sıkıntı çıkarır mı? Bu akşam almayı düşünüyorum sıkıntı yoksa. Ya da başka hangi kartı önerirsiniz ?

Kafama takılan birde anakart PCI x16 ekran kartı x8 sıkıntı çıkarmaz sanırım.

MSI Global
ECS > G31T-M7 (V1.0)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üzerinde uyumsuzluk sorunu yok fakat anakart çok eski ve VIA chipset gibi donanımlara sahip bazı anakartlar yeni ekran kartları ile uyumsuzluk sağlayabiliyor. Büyük ihtimalle sorun olmayacaktır ama %5-10 gibi bir ihtimali göz önünde bulundurun.

Bu anakart Intel yongasetli

Uyumlu gibi duruyor ama aldığında çalışmayabilir. Eğer çalışmaz ise kartı iade edebilirsin.
ETS 2 oynayacağım demişsin. ETS 2 işlemciye yüklenir. İşlemcin düşük low ayarlarda oynayabilirsin ancak.

Sistem uyumlu bir şekilde çalısıyor.
Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…