G3220 ve GTX 750 Ti Darboğaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qanca

Kilopat
Daha fazla  
Intel Pentium G3220 3.00 GHz işlemcili sisteme Asus GTX750 Ti STRIX OC alırsam sistemde darboğaz sıkıntısı oluşur mu? (Lütfen bu konu hakkında kesin bilgisi olanlar cevaplasın.) AC: Unity, GTA V, FarCry 4 gibi oyunlarda high ayarlarda FPS kaç olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansı çok fazla düşürmesede bir miktar darboğaz yapabilir. Youtube'den "G3220 + GTX 750 TI" aratarak bu kombinasyonun oyunlardaki performansını incelemeni tavsiye ederim. Ben biraz baktım gayet iyi buldum performansı.

Benim sistemim GTX 750 Tİ ve i3 550 işlemcim var overclock ile 4.02 ghz gta 5 te darboğaz gibi bir sorunum yok gpu kullanımı %99 bu seviyede bi işlemciyse sendede bir sorun olmaz bence

Hayır hem bütçeniz yok hem de AAA oyunları oynamak istyorsunuz. Öyle bir dünya yok. Bu oyunları oynatacak sistemde i5 işlemci olmalı.
Ne alakası var kardeşim? En az i5 demişsin asıl senin dediğin gibi bir dünya yok. Benim sistemim arkadaşın dediği sistem ile aynı.
İşte GTA 5 oyun testim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne alakası var kardeşim? En az i5 demişsin asıl senin dediğin gibi bir dünya yok. Benim sistemim arkadaşın dediği sistem ile aynı.
İşte GTA 5 oyun testim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim mi? O adam senin baban olacak yaşa yaklaştı biraz saygı duymasını öğren. Bir köşeye otur ve ne dediğini bir düşün. Pentium G3258 bile O.C ile i3 seviyesine gelemezken sen G3240 a nasıl yeterli diyorsun. Günümüzde eskilerden en az Core 2 Extreme QX9770 alınmalı. Ufak bir O.C ile 4170 seviyesine gelebilecek bir işlemci.

Kardeşim mi? O adam senin baban olacak yaşa yaklaştı biraz saygı duymasını öğren. Bir köşeye otur ve ne dediğini bir düşün. Pentium G3258 bile O.C ile i3 seviyesine gelemezken sen G3240 a nasıl yeterli diyorsun. Günümüzde eskilerden en az Core 2 Extreme QX9770 alınmalı. Ufak bir O.C ile 4170 seviyesine gelebilecek bir işlemci.
İnsanlarla nasıl konuşacağım seni ilgilendirmez bu konu tamamen benim aldığım ailevi eğitimle alakalı bir durum bu bir. İkincisi G3258 OC. ile i5 işlemcilere neredeyse aynı performansı aldığını Recep Baltaş kendisi bizzat söylemişti. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim) Üçüncüsü evet G3220 GTA 5 için "yeterli" diyorum çünkü bizzat oyunun testini yaptım. CS: GO, AC: Unity, AC: Rogue gibi oyunların da testlerini yaptım. Youtube kanalına atamadım henüz. En az i5 alalım öyle mi? Güldürmeyin beni. 450 TL verip ekran kartı alacağım bu ekran kartıyla 550-600 TL lik işlemciyi birlikte kullanacağım öyle mi?

İnsanlarla nasıl konuşacağım seni ilgilendirmez bu konu tamamen benim aldığım ailevi eğitimle alakalı bir durum bu bir. İkincisi G3258 OC. ile i5 işlemcilere neredeyse aynı performansı aldığını Recep Baltaş kendisi bizzat söylemişti. (Yanlış hatırlıyor da olabilirim) Üçüncüsü evet G3220 GTA 5 için "yeterli" diyorum çünkü bizzat oyunun testini yaptım. CS: GO, AC: Unity, AC: Rogue gibi oyunların da testlerini yaptım. Youtube kanalına atamadım henüz. En az i5 alalım öyle mi? Güldürmeyin beni. 450 TL verip ekran kartı alacağım bu ekran kartıyla 550-600 TL lik işlemciyi birlikte kullanacağım öyle mi?
GTA 5 i açan her bilgisayar yeterli mi? Sabah sabah güldürdün. Pentium d 925 işlemcim var gta 5 açabiliyor bu onun yeterli olduğu anlamına gelmez. Peki 150-200 modlu bir MİNECRAFT aç desem, 150 mod bir şey değil. Loading ekranı ile çok çekersin. Loading bir yana 10 fps üstü alırsan şükret git namaz kıl. İşlemcinin oyun için yetip yetmemesi sorun değil. Ekran kartlarını tam performansında çalıştırması lazım. O kadar para verdiğin ekran kartından %70 verim alınca kalırsın öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı