G3240 Sistem vs A6 6400K Sistem

Sizce hangisi daha performanslı olacaktır ?

• G3240 Sistem+Eski sistemdeki ekran kartı

Oy: 3 60,0%
  • A6-6400K Sistem

Oy: 2 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

gameware

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Kardeşimin eski sistemini şubat tatili hediyesi olarak yenilemek istiyorum fakat kafamda birkaç soru var siz değerli Technopat üyelerine sormak istedim. Ek olarak elimde Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram RAM var bu APU için yeterli olur mu o da benim için muamma. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Öncelikle eski sistemi ;

• Intel® Pentium® Processor E2200 (1M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB)
  • GIGABYTE Radeon HD 4650 DirectX 10.1 GV-R465OC-1GI 1GB 128-Bit GDDR2 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready Video Kartı
  • HI-LEVEL 3GB DDR2 800 MHz SOĞUTUCULU RAM(2GB+1GB)
  • Palit 945GC1066 LGA 775 Anakart
  • 300W PSU

Yeni sistem için düşündüklerim ;

INTEL SISTEM

ve eski ekran kartını, elimdeki RAM'i kullanacağım

AMD SISTEM

ve ek olarak sistemin ekran kartı olarak APU'sunu ( bilmiyorum ne kadar verimli olur. ), elimdeki RAM'i kullanacağım.

Arkadaşlar sizden isteğim bu Intel sistem üzerine eski ekran kartı ile mi yoksa, AMD işlemci üzerindeki APU ile mi daha performanslı bir sistem oluşturabilirim? (Yorumlarınızı beklerim @Silinen üye )

Arkadaşlar hiç fikri olan yok mu yarın sabaha almış olmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Bütçe olarak 400TL yukarısına çıkmak istemiyorum ucuz yollu bir revizyon olsun istiyorum. Amaç olarakta grafik kalitesi mühim değil işte WWE,LoL,Warband ve Counter-Strike oynamak istediğini söyledi. Mevcut sisteminde bios entegresinde sıkıntı var. Eski ekran kartı ile bir sistem oluşturmak mı yoksa APU'lu bir sistem oluşturmak mı karar veremedim. AMD FX-6100 kullanıyorum masaüstü sistemimede ondan kalan deneyimimle pek sıcak bakmıyorum AMD'ye ama yinede yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Vatan üzerinden öneride bulunsanız olur mu teşekkür ederim tekrar.

Şimdi yarın sabah çıkıp alacağım için internet üzerinden gelmesi sancılı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…