G3240 ve R7 370 Uyumu

İlhami Keçe

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm. Daha önce burada da paylaşmıştım. R7 370 MSİ ekran kartını satın aldım. Bununla beraber 500wat gücünde Zalman marka bir güç kaynağı satın aldım. İşlemcim Pentium G3240 daha takmadım, sizce bir sorun olur mu ? (Dar boğaz ve benzeri sorunlar.)

@Recep Baltaş

i3 6100 2 çekirdek 4 mantıksal işlemciden oluşuyor. Bu sebeple oyunlarda i3 4 çekirdek olarak gözüküyor. Bu da 4 çekirdek gereksinimi açısından bir sorun teşkil etmiyor. Şu anda bile FX serisi artık önerilmezken 4 ay sonra hiç alınmaz. Tavsiyem zamanı geldiğinde yeni çıkacak olan AMD işlemcilerinden satın alabilirsiniz ya da i3 6100'e yönelebilirsiniz.

i3 6100 2 çekirdek 4 mantıksal işlemciden oluşuyor. Bu sebeple oyunlarda i3 4 çekirdek olarak gözüküyor. Bu da 4 çekirdek gereksinimi açısından bir sorun teşkil etmiyor. Şu anda bile FX serisi artık önerilmezken 4 ay sonra hiç alınmaz. Tavsiyem zamanı geldiğinde yeni çıkacak olan AMD işlemcilerinden satın alabilirsiniz ya da i3 6100'e yönelebilirsiniz.
1151 pin bir işlemci benim anakartım 1150 pin. İ3 4130 nasıl ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı