G3250 işlemci ekran kartı önerisi

Merhabalar. Ben illa en yeni oyunları oynayayım demiyorum böyle her oyunu Ultra açsın da demiyorum zaten bu işlemci ve RAM'le olmaz. Sistemimde Intel Pentium G3250 3.2 GHz işlemci var 4 GB DDR3 RAM var ekran kartı yok içinde Intel HD Graphics var. Ekran kartı olarak ne alabilirim? İkinci el R9 280 vs darboğaz yapar mı?

R9 280 Tahminimce besler ama 2/2 Core Thread bir işlemci.Ayrıca GT950 diye bir gpu bilmiyorum GTX 950 mi demek istediniz?

Gtx 750ti 2.el bulursan cok iyi gider bu işlemciyle

Eğer paran varda R9 al ve işlemcine overclock yap. Gene darboğaz yapacaktır fakat ilerde işlemcini değiştirebilirsen 750 Ti almaktan çok daha iyi olacaktır.

Eğer paran varda R9 al ve işlemcine overclock yap. Gene darboğaz yapacaktır fakat ilerde işlemcini değiştirebilirsen 750 Ti almaktan çok daha iyi olacaktır.

Bu tarz bi CPU'nun overlock süreci ve kullanım verimliliği çok etkili olucağını sanmıyorum 2/2 Core Thread.Tavsiyem hala 750 Ti üzerinedir.

Overclock yapılmayan bir işlemcidir.
R9 280 Tahminimce besler ama 2/2 Core Thread bir işlemci.Ayrıca GT950 diye bir gpu bilmiyorum GTX 950 mi demek istediniz?

GTX 950 demeye çalışmıştım gece o kafayla yanlış yazmışım.
Bu tarz bir CPU'nun overlock süreci ve kullanım verimliliği çok etkili olucağını sanmıyorum 2/2 Core thread. Tavsiyem hala 750 Ti üzerinedir?

Peki GTX 750 Ti G3250 ve 4 GB RAM için 250W PSU yeterli midir? Yoksa 300 mü gereklidir?
Hatam için kusura bakmayın ama R9 serisinin hiçbiri işlemciniz besleyemez %47'lik bir darboğaz değeri var bu da vericeğiniz paranın yarısını çöpe atmak demektir.

(Bkz. Bottleneck Calculator - PC Builds)

Gönderdiğiniz site için teşekkürler buradan bakabiliyorum darboğaz oranına fakat doğru mu bu oranlar.

3258 ile karıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…