@claus hocam rahatsız ediyorumda bir bakabilirmisiniz?Arkadaşlar High Sierra kuracağım BIOS ayarlarını favorilere not alıp yaptım ancak Config ayarını yapmamışım USB'ye ayar dosyası bulunamadı hatası verdi. Intel Pentium G3250 için hangi. Plist dosyası uygundur? Claus hocam mümkünse ilgilenirse sevinirim.
macOS rehberine göre bunlardan uygun olanı config.plist olarak ayarlayacakmışız.
Arkadaşlar High Sierra kuracağım BIOS ayarlarını favorilere not alıp yaptım ancak Config ayarını yapmamışım USB'ye ayar dosyası bulunamadı hatası verdi. Intel Pentium G3250 için hangi. Plist dosyası uygundur?
Eki Görüntüle 2425274
macOS rehberine göre bunlardan uygun olanı config.plist olarak ayarlayacakmışız.
Fake id gerekmiyor sanırsam kerneldan baktımConfig dosyası olarak üzerinde haswell_broadwell yazan dosyayı seçeceksiniz.
Config dosyası olarak üzerinde haswell_broadwell yazan dosyayı seçeceksiniz.
Hocam siyah ekranda kalıyor sanırsam VGA kullandığım için bir HDMI ile denesem açılır mı?
Hocam yine siyah ekrandaÖyle deneyin bakalım.
Klavye capslock açmayıdenedim klavyede donmuşHocam yine siyah ekranda
Hocam yine siyah ekranda.
Bu imaj makalemiz içinde bulunan EFI klasörümüzü kullanın.
OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...www.technopat.net
Unutmadan Sequoia imajımızı indirmeyeceksiniz. Çünkü sisteminiz Sequoia için yetersiz.
Ayrıca EFI bağlantıları bölümünde 3 tane bağlantı olacak. Sizin ikinci olanı indirmeniz gerekmekte.
Eki Görüntüle 2426172 Hangi EFI'yi kullanim hocam?
Haswell broadwell yazan.
Tekrar deneyeceğim hocam pes etmeyene kadar deniyorum eninde sonunda bende başarılı kurulum bir Hackintosh konusu açacağım Allah'ın izniyle.