Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 680 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #11 ALP_MAN dedi: İnşallah hocam. Yardımcı olduysam ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Yine siyah ekran hocam acaba CSMden mi kaynaklanıyor ben disabled yapıyorum geri girdiğimde kendi kendine enabled oluyor Akbal dedi: Yine siyah ekran hocam acaba CSMden mi kaynaklanıyor ben disabled yapıyorum geri girdiğimde kendi kendine enabled oluyor Genişletmek için tıkla... High Sierra dışında buna uygun olan sistem yokmu acaba? Son düzenleme: 17 Şubat 2025
ALP_MAN dedi: İnşallah hocam. Yardımcı olduysam ne mutlu. Genişletmek için tıkla... Yine siyah ekran hocam acaba CSMden mi kaynaklanıyor ben disabled yapıyorum geri girdiğimde kendi kendine enabled oluyor Akbal dedi: Yine siyah ekran hocam acaba CSMden mi kaynaklanıyor ben disabled yapıyorum geri girdiğimde kendi kendine enabled oluyor Genişletmek için tıkla... High Sierra dışında buna uygun olan sistem yokmu acaba?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.861 Çözümler 79 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2025 #12 Maalesef.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 680 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #13 ALP_MAN dedi: Ayarları kaydedip çıktığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.022 Makaleler 60 Çözümler 801 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #14 İlk olarak ekran kartını HDMI yada ne şekilde kullanıyorsun ?
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 680 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #15 claus dedi: İlk olarak ekran kartını HDMI yada ne şekilde kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... VGA çoğunlukla HDMİ ilede kullanabiliyorum
claus dedi: İlk olarak ekran kartını HDMI yada ne şekilde kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla... VGA çoğunlukla HDMİ ilede kullanabiliyorum
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.022 Makaleler 60 Çözümler 801 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #16 Tamamdır HDMI ile deneyceksin ama GPU çok eski model. Sierra veya HS ile bir deneyebilirsin.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 680 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #17 claus dedi: Tamamdır HDMI ile deneyceksin ama GPU çok eski model. Sierra veya HS ile bir deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... HDMI'de açmadı zaten sierrayı denerim olmazsa yapacak bir şey yok. Aslında uyumlu ekran kartı ve işlemci takabilirim ama masraf çıkar bilgisayar eski işlemciyi 2.el ekran kartını sıfır bulabilirim.
claus dedi: Tamamdır HDMI ile deneyceksin ama GPU çok eski model. Sierra veya HS ile bir deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... HDMI'de açmadı zaten sierrayı denerim olmazsa yapacak bir şey yok. Aslında uyumlu ekran kartı ve işlemci takabilirim ama masraf çıkar bilgisayar eski işlemciyi 2.el ekran kartını sıfır bulabilirim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Finder Çözüme Giden Yol Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.022 Makaleler 60 Çözümler 801 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #18 Uyumlu bir sistem olursa bakarsın yine durumlara.