G3258 4.0 GHz voltaj kaç olmalı?

• Konuyu başlatan Reber
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.660

Reber

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün MSI H81M-P33 model anakart aldım ve intel pentium G3258 işlemci aldım. Ben işlemciyi overclock yapıcam ama intel'in stock soğutucusu var. Ben bu islemciyi 4.0 GHz'ye çıkarmak istiyorum. Voltaj'ı kaç olması lazım ve ya MSI'ın OC Genie 4 diye bir şeyi var. Ona tıklasam kaydedip çıksam kaç GHz'ye alıcak kendini ve voltaj'ı kendine göre mi vericek ?
Teşekkürler :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat in g3258 ile topladığı sistemin nasıl oc edilmesi gerektiğini anlatan bir videosu var.Onu izleyebilirsin.Ama stock soğutucu ile 4.0ghz ze çıkarmak ne kadar iyi olur bilemeyeceğim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar bugün MSI H81M-P33 model anakart aldım ve intel pentium G3258 işlemci aldım. Ben işlemciyi overclock yapıcam ama intel'in stock soğutucusu var. Ben bu islemciyi 4.0 GHz'ye çıkarmak istiyorum. Voltaj'ı kaç olması lazım ve ya MSI'ın OC Genie 4 diye bir şeyi var. Ona tıklasam kaydedip çıksam kaç GHz'ye alıcak kendini ve voltaj'ı kendine göre mi vericek ?
Teşekkürler :))

Stock soğutucu ile sakın overclock işine kalkışma işlemci yanar güçlü bir soğutucu alıp dene.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı