G3258 alınır mı?

Yiğit Ercan

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Size sormak istediğim birçok soru var. Öncelikle bu işlemciye R7 240 veya 250 takmayı düşünüyorum. Intel Pentium G3258'i overclockla çalıştırmak istiyorum. Sistem ilk açıldıktan sonra her zaman Intel Pentium G3258 açık kalsın istiyorum, bu mümkün olabilir mi? Nasıl zararları olur ? Bir de ben GTA 5, CS:GO, Minecraft, Euro Truck Simulator 2 ve Team Fortress 2 gibi oyunları oynamak istiyorum. Ya da Intel Pentium G3258 yerine Intel Pentium G4400 mı almalıyım ? Bahsettiğim oyunlar 2 çekirdek işlemciler için makul mü ? Sistem bütçem 1000-1100 TL. AMD işlemci de almak istemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Zen işlemciler beklenebilir. Ama fiyat açısından çokta makul bir fiyata sunulacağını sanmıyorum. Çünkü köklü bir değişim söz konusu. Ayrıca yeni anakartlar çıkacak bu işlemciler için. Ve o da ayrıca bir masraf olarak geri dönecek. İlk önce yüksek fiyatlı anakartlar ve sonrasında düşük fiyatlı anakartlar çıkacak. Bu da kullanıcıyı bekletir.
Belki piyasada olan şu anki işlemcilerin fiyatını indirmede bir nebze yararlı olabilir.
Tabi ne olur bilinmez. Ancak yayınladığında bunların muhasebesini yapabiliriz. :)
İyi forumlar.

Arkadaşlar ben sistemi ilkbaharda toplayacağım şimdi toplayamam önerileriniz için teşekkürler amd zen mimarili işlemcilerin çıkmasını bekleyeceğim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı