JustWatch Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 334 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2015 #1 Technopat 'ın uygun fiyatlı sistem toplama rehberinde ki parçaları toplayacağım. Fakat ekran kartını daha sonra alacağım. Pentium G3258 ve Asus H81M-Plus monitöre görüntü verir mi ? Verirse eğer video oynatır mı ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Technopat 'ın uygun fiyatlı sistem toplama rehberinde ki parçaları toplayacağım. Fakat ekran kartını daha sonra alacağım. Pentium G3258 ve Asus H81M-Plus monitöre görüntü verir mi ? Verirse eğer video oynatır mı ? Cevaplarınızı bekliyorum.
GlawsReqaL Hectopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 361 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Ocak 2015 #3 Sadece video değil, oyun da oynanabiliyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sadece video değil, oyun da oynanabiliyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JustWatch Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 334 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2015 #4 Silinen üye dedi: Evet verir işlemcinin içinde entegre bir grafik birimi var. Genişletmek için tıkla... GlawsReqaL dedi: Sadece video değil, oyun da oynanabiliyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki içinde İntel HD Graphics 'in hangi modelinin olduğunu bilen var mı ?
Silinen üye dedi: Evet verir işlemcinin içinde entegre bir grafik birimi var. Genişletmek için tıkla... GlawsReqaL dedi: Sadece video değil, oyun da oynanabiliyor : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki içinde İntel HD Graphics 'in hangi modelinin olduğunu bilen var mı ?
ramazan622 Megapat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 570 Makaleler 8 Yer Beyoğlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #5 JustWatch dedi: Peki içinde İntel HD Graphics 'in hangi modelinin olduğunu bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Yazmıyor ama ben 3000 diye tahmin ediyorum.
JustWatch dedi: Peki içinde İntel HD Graphics 'in hangi modelinin olduğunu bilen var mı ? Genişletmek için tıkla... Yazmıyor ama ben 3000 diye tahmin ediyorum.
gkhaan Kilopat Katılım 7 Kasım 2015 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2016 #6 İşlemci Grafikleri ‡Intel® HD GraphicsGrafik Taban Frekansı350 MHzGrafik Maksimum Dinamik Frekansı1.1 GHzGrafik Video Maksimum Belleği1.7 GB [TBODY] [/TBODY]
İşlemci Grafikleri ‡Intel® HD GraphicsGrafik Taban Frekansı350 MHzGrafik Maksimum Dinamik Frekansı1.1 GHzGrafik Video Maksimum Belleği1.7 GB [TBODY] [/TBODY]