G3258 GTX 960 Sistem Nasıldır?

Evet işlemciyi i3 yapın ekran kartını dar boğaz yapmamış olursunuz.Sistem tavsiyelerinden de bakabilirsiniz.

Monitörün var sanıırm o yüzden seçmemişsin. Bir kaç siteden daha topla aynı sistemi. Sinerji'de en ucuz olacaktır muhtemelen. 200-300 Tl arası bir fark olacağını düşünüyorum. O parayla işlemciyi i3 4160 yapıp kasayı Cooler Master RC-350 500W yaparsan çok daha verimli bir sistem olur.
Düzenleme:Hatta toplayıp ekran görüntüsü alayım
Düzenleme 2: Bütçe sınırı vermediğin için 2150 TL'ye kadar çıktım. Eğer bu kadar bütçe yoksa ekran kartını GTX960'ın daha ucuz bir modeliyle değişebilirsin.

Bir de bu kasayla ilgili ilk elden deneyimi olan var mı arkadaşlar ? GTX960 için yeterli midir ?

Dosya Ekleri

• 2100tlsistemönerisi.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 325
Kasa yeterlidir güzel sistem olmus 1 eksiği var ssd.GTX750ti strix oc alinip ssd alınsa daha kullanışlı ve ucuz olabilir

Kasa yeterlidir güzel sistem olmus 1 eksiği var ssd.GTX750ti strix oc alinip ssd alınsa daha kullanışlı ve ucuz olabilir
SSD gerçekten GTX960 4GB'den vazgeçilecek kadar önemli bir parça mı sizce ? Bence 3500 TL altı sisteme SSD müsrifliktir. Ha ucuzluk içinse dediğim gibi GTX960'ın daha ucuz modelleri tercih edilebilir.

Ssd bencede bu sistem için gereksiz. Ama 1-2 ay sonrasında ssd alınabilinir,ssd almak için ekran kartından kısmak biraz garip.

benim seçtiğim kasada ne gibi bi sıkıntı var acaba ? 960 4gb modeli daha iyi olacaktır ona katılıyorum bide sistemi 3258 dar boğaz yaparmış biraz araştırdım ne kadar overclock etsekte pek faydalı olmayacak o yüzden 4160 işlemci işimi görür diye düşünüyorum..

Frisby ürünlerini genel olarak tavsiye etmiyorlar forumda. Kalitesiz oldukları yönünde görüşler okuyorum sık sık. 4160 daha iyi olacaktır tabi ki. En azından 4 çekirdek sıkıntısıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…