G3258, H81M-PLUS ve R9 280 Sipariş Veriyorum

Dolu laf söyleyen ve kafası çok çalışan güzel kardeşim, o sistem ile ultra oyun oynatmak istiyorsan 8 gb ram alması gerektiğini, aksi taktirde sistemin oyunları ultra oynatmaya gücü yettiği halde ayarlardan kısmak zorunda kalacağını belirttim. İnsanlara laf sokmaya çalışacağımıza yardımcı olmaya çalışınız.
Kasayı bununla değiştirilirse ilk sisteme 8 gb ram sığdırılır.
Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Sistemin çok güzel ancak anakart olorak Asus H81M-D alırsan 60 lira sana kalır ikinci el ram alabilirsin.

Arkadaşlar siparişi veremedim kart bilgilerini girdikten sonra siparişi onaylaya tıklayınca beklenmedik bir hatayla karşılaşıldı gibisinden bi sorunla karşılaştım. Farklı kartlarla deneyince de siprişiniz onaylanmadı gibi bir hatayla karşılaştım. Çözümünü bilmediğimden sipariş önümüzdeki haftaya kaldı. İleriki zamanlarda ram takviyesini yapacağım şuan bütçe yetmiyor. Bu sorunlar hakkında bir bilginiz varsa burada paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Beğenmekten vazgeçmedim bütün yanıt verenlerin mesajını beğendim ama yanlışlıkla vazgeçmiş olabilirim

Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. İşin doğrusu duyunca bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…