Boş laf yapmayı seven çok. Adamın bütçesi yetse zaten 8 GB alır, sizin kafanız kadar onun ki de çalışıyor. Adam şimdi 8 GB alacağım diye ekran kartından mı düşsün ?
Dolu laf söyleyen ve kafası çok çalışan güzel kardeşim, o sistem ile ultra oyun oynatmak istiyorsan 8 gb ram alması gerektiğini, aksi taktirde sistemin oyunları ultra oynatmaya gücü yettiği halde ayarlardan kısmak zorunda kalacağını belirttim. İnsanlara laf sokmaya çalışacağımıza yardımcı olmaya çalışınız.
Kasayı bununla değiştirilirse ilk sisteme 8 gb ram sığdırılır. Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Arkadaşlar siparişi veremedim kart bilgilerini girdikten sonra siparişi onaylaya tıklayınca beklenmedik bir hatayla karşılaşıldı gibisinden bi sorunla karşılaştım. Farklı kartlarla deneyince de siprişiniz onaylanmadı gibi bir hatayla karşılaştım. Çözümünü bilmediğimden sipariş önümüzdeki haftaya kaldı. İleriki zamanlarda ram takviyesini yapacağım şuan bütçe yetmiyor. Bu sorunlar hakkında bir bilginiz varsa burada paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Dostum bu nasıl bir taciz anlamadım. Mesajımı 9 kere beğenip beğenmekten vaz geçmişsin. Aslında biraz iyi olmuş. Her işte bir hayır var kardeşim. Kasayı bununla değiştirip 8 gb ram ekleyebilirsin. Gigabyte Gz-F10 550W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar