G3258 + H81M S2PV Onboard Performans Düşüklüğü

Dexrelable

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 gün önce bu sistemi topladım ;

Anakart : Gigabyte H81M-S2PV
İşlemci : İntel Pentium G3258
Ram : 4GB KINGSTON HYPER-X
Kasa : ThermalTake Versa II 500W
HDD : Western Digital 320GB

Onboard kullanıyorum fakat CS:GO'da Low ayarlarda bile kasıyor. Fakat ben G3258 ile Onboard'da oynayan videolar izledim CS:GO oynanıyor. Fakat ben açamıyorum bir çok oyunu acaba neyi yanlış yaptım. BIOS ayarlarını yapmadan girdim orada mı bir hata yaptım bilemiyorum. Şimdiden çok teşekkürler yardım eden herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win7 Ultimate SP1 kullanıyorum,ne önerirsiniz?
Bir de Driver Booster 2 kullandım Driver'lar için eksik ne var? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler ilginiz için.

İşletim sistemi ve ekran kartı sürücü sürümü güncel değilse tam perforamsn alamazsınız.

Öncelikle Windows 8.1.3 kurun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Zaten driverler otomatik olarak yüklenecektir. Görünütü sürücüsünü internetten bulabilirsiniz.

Birkaç test videosu izledim. 8 GB RAM'li ve 4.5 O.C'li işlemcide 1280x720P'de low ayarlarda 60 FPS'de oynuyor.

Sorunumu tam olarak çözmüş bulunmaktayım.Fanları son devirde çalıştırdım ve 3.6Ghz O.C yaptım.Performans anlamadığım şekilde biraz fazla arttı bu kadar beklemiyordum ben .CS:GO 1400x900 Çözünürlüğünde Orta Ayarlarda Akıcı olarak oynuyorum.Herkese teşekkür ederim.

DLL hatasını büyük ihtimalle internet cafeden oyun dosyalarını alan arkadaşlar söylemiştir.

Öncelikle Windows 8.1'e geçin. Güncel sürücüleri yükleyin. Driver Booster, hatta hiçbir IOBit uygulamasını kullanmayın. Ayrıca çözünürlük de önemli. 1080P'de oynamaya çalışıyorsanız gayet normal rahat oynayamamanız.

Bu arada CS:GO rankınız nedir ? Eğer Legendary Eagle veya Master Guardian Elite üstü iseniz beraber oynayabiliriz .

Hocam ben biraz geç başladım da arkadaşlar biraz erken başlamış Legendary Eagle var bir arkadaşım o da 1 rütbe düşmüş hali yani Ben 1.6 oynuyordum sadece maç atıyorduk klanca Public falan girmiyorduk yani ama şimdi Aim gitti biraz Neticesinde daha 1.Seviye Acemi Er'im

Kardeşim keşke biraz okusaymışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…