Satılık G3258 işlemci, Xigmatek Red Sporpion II soğutucu ve Harddisk

Tkeser

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistemimi yenilediğim için bazi parçalari satmaya karar verdim. Ürünler 3 ay önce vatan PC'den alinmiştir Faturaları ve garantileri mevcut. Ürünlerde herhangi sorun ya da hasar yoktur sıfır gibidir.

• Intel G3258 işlemci ve hiç kullanmadiğim stok soğutucu 21 ay garantisi var Fiyat : 150 TL
  • Xigmatek Red Scorpion II 12 cm fanli blok soğutucu 21 ay garantisi var Fiyat : 70 TL
  • Toshiba 500 GB HDD 22 ay garantisi var : Fiyat 70 TL
Ürünlere detayli buradan bakabilirsiniz;

Fiyatları uygun yazmaya çalıştım o yüzden pazarliksizdir. İstanbul içi elden alişveriş önceliğimdir. Sahibinden GeT ve sanalpazar üzerinden almak isteyenlere %9 GeT masrafı ve kargo alıcıya aittir.

İlgilenenler bana 0542 246 60 42 nolu telefondan ve tolga@kalisto.com.tr'den ulaşabilirler, teşekkürler.

Daha önce sosyalde 2 kere komple sistem ve bazi parçalar sattim referans olarak bakabilirsiniz.

Ürünlerin resimlerini aşağiya ekliyorum.

1kJbbb.jpg
Polddb.jpg
rVO44z.jpg
gAOggQ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ve harddiski kargo size ait olmak koşuluyla ve gittigidiyor üzerinden satmayı düşünürseniz alabilirim.

İşlemciye overclock yapıldı mı ? Yapıldıysa kaç volt verdiniz ve kaç GHz 'ye çıktınız ? Facebook Bana bu adresten ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam ürünler ilanı verdikten sonra etesi gün satıldı.Cezalı olduğum için güncelleyemedim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı