Sistemimi yenilediğim için bazi parçalari satmaya karar verdim. Ürünler 3 ay önce vatan PC'den alinmiştir Faturaları ve garantileri mevcut. Ürünlerde herhangi sorun ya da hasar yoktur sıfır gibidir.
Fiyatları uygun yazmaya çalıştım o yüzden pazarliksizdir. İstanbul içi elden alişveriş önceliğimdir. Sahibinden GeT ve sanalpazar üzerinden almak isteyenlere %9 GeT masrafı ve kargo alıcıya aittir.
İlgilenenler bana 0542 246 60 42 nolu telefondan ve tolga@kalisto.com.tr'den ulaşabilirler, teşekkürler.
Daha önce sosyalde 2 kere komple sistem ve bazi parçalar sattim referans olarak bakabilirsiniz.
Ürünlerin resimlerini aşağiya ekliyorum.
- Intel G3258 işlemci ve hiç kullanmadiğim stok soğutucu 21 ay garantisi var Fiyat : 150 TL
- Xigmatek Red Scorpion II 12 cm fanli blok soğutucu 21 ay garantisi var Fiyat : 70 TL
- Toshiba 500 GB HDD 22 ay garantisi var : Fiyat 70 TL
- Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci
- XIGMATEK RED SCORPİON II INTEL LGA775/1155/56/2011&AMD AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
- Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
Fiyatları uygun yazmaya çalıştım o yüzden pazarliksizdir. İstanbul içi elden alişveriş önceliğimdir. Sahibinden GeT ve sanalpazar üzerinden almak isteyenlere %9 GeT masrafı ve kargo alıcıya aittir.
İlgilenenler bana 0542 246 60 42 nolu telefondan ve tolga@kalisto.com.tr'den ulaşabilirler, teşekkürler.
Daha önce sosyalde 2 kere komple sistem ve bazi parçalar sattim referans olarak bakabilirsiniz.
Ürünlerin resimlerini aşağiya ekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: