lroxi Hectopat Katılım 20 Temmuz 2015 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #1 S.A öncelikle. Geçenlerde PC bozuldu, yeni ucuz sistem toplamak istedim ve 20.yıl işlemcisiyle yapılan PC toplama videosunu izledim ve işlemciden şimdi 1-2 ay içine bulabilir miyim? Satışı var mıdır? Mağazalarda falan. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2015
S.A öncelikle. Geçenlerde PC bozuldu, yeni ucuz sistem toplamak istedim ve 20.yıl işlemcisiyle yapılan PC toplama videosunu izledim ve işlemciden şimdi 1-2 ay içine bulabilir miyim? Satışı var mıdır? Mağazalarda falan.
I ismail kavaklı Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #2 Bulabilirsin, bulamazsan 2. el olarak bulabilirsin. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Hakan Turan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 604 Yer İstanbul/Ümraniye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2015 #3 Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar Buradan alabilirsiniz. ismail kavaklı dedi: Bulabilirsin, bulamazsan 2. el olarak bulabilirsin. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim sorusuna "Bulabilirsin" cevabı verilmez. Bütçeye de gerek yok model belli zaten.
Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar Buradan alabilirsiniz. ismail kavaklı dedi: Bulabilirsin, bulamazsan 2. el olarak bulabilirsin. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim sorusuna "Bulabilirsin" cevabı verilmez. Bütçeye de gerek yok model belli zaten.
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #4 Konu açmakla uğraşmak yerine Google'a yazsaydın keşke.