G3258 O.C Sonrası Yükte 85 Derece

Daha fazla  
Arkadaşlar, benim işlemcimin voltaj değeri 1.108 V. Ben bu değeri 1.400V yaptım, 4.4 GHz'e yükselttim, CPU Load Line Calibration ayarını da medium yaptım, %100 yükte 85-90 derecelere çıkıyor. Normal bir şeymi bu? Soğutucum Akasa Venom pico.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu yetersiz kalabilir o yüzden fazla abartıp işlemciye zarar vermeye gerek yok 4 ghzye düşürün yine yüksek derecelerde dolaşırsa 3.6 ghzye kadar düşürün deneye deneye eğer bütçen varsa daha iyi bir soğutucu alabilirsin o Hyper 212 evo öneririm o zaman rahat 4.4 ghzye çıkar diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, benim işlemcimin voltaj değeri 1.108 V. Ben bu değeri 1.400V yaptım, 4.4 GHz'e yükselttim, CPU Load Line Calibration ayarını da medium yaptım, %100 yükte 85-90 derecelere çıkıyor. Normal bir şeymi bu? Soğutucum Akasa Venom pico.
Aynı değerlerde oyun oynarken 63 dereceyi geçmiyor ama prime95 testinde 85 derece görüyor.

Benimki öyle yani.

Prime95 te görüyor o dereceleri oyun oynarken bakmadım. Bir de 4 GHz de R9 270x ile GTA 5'i very high da oynar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı